شهر اصفهان با دارا بودن آب و هوایی نیمه معتدل در قلب فلات کشور ایران واقع شده است. این شهر از زمان های گذشته تا به امروز اسم های مختلف را ازآن خود کرده است، برخی از این نام ها شامل آپادانا، اسباهان، اسفاهان، انزان، اسپاتنا و… می شود. شهر اصفهان را به عنوان اولین پایتخت فرهنگی کشورهای اسلامی انتخاب نموده اند و به این علت مشهور شده است.

تاریخچه هتل عباسی

اصفهان دارای جاذبه های تاریخی بیشماری است که بیشتر آن ها را در اطراف زاینده رود می توان دید اغلب بناهای تاریخی مربوط به دوران حکومت صفویان می شود. یکی از این آثار تاریخی هتل عباسی می باشد که به عنوان کهن ترین هتل های جهان از آن یاد می شود. هتل و مهمانسرای عباسی با دارا بودن خدمات و امکانات رفاهی بی نظیر و معماری حیرت انگیز به عنوان یکی از هتل های 5 ستاره شهر اصفهان شناخته می شود که محیطی مناسب برای مسافرت و سفرهای کاری می باشد.

محوطه هتل عباسی

معماری بی نظیر مردمان ایران از دیرباز تا کنون مانند مرواریدی درخشان در بین اثرهای تاریخی کل جهان می درخشد. از بین این سبک های معماری ایرانی، سبک اصفهانی یکی از سبک های مشهور و پرشکوه بوده و فرهنگ و هنر ایران در سرتا سر جهان را بر سر زبان ها آورده است. در دوره حکومت صفویان اصفهان از عظمت و شکوهی ارزشمند بهره برده است که به همین علت آن را نصف جهان خوانده اند.

از بین اثرهایی که از این دوران باقی مانده است شاهکار معماری اصفهانی را می توان دید، ساختمان تاریخی این دوره از مجموعه مدرسه ها، بازارچه ها و کاروانسراها می باشد که همگی در کنار خیابان هایی مثل خیابان چهار باغ می درخشند این مدرسه و بازارچه و کاروانسرا به دست سلطان حسین صفوی ساخته شد و آن را به مادر خود تقدیم نمود به همین علت آن را مدرسه مادر شاه می نامند.

از بناهایی که گفته شد مدرسه آن به دلیل کاشی کاری هایی ظریفی که در آن به کار برده شده است از همه معروف تر است، این مدرسه که در کنار خیابان چهار باغ قرار گرفته را به نام مدرسه چهار باغ می شناسند. در اوایل ساخت بازارچه و کاروانسرا برای استفاده از درآمد های آن بود، بازاری که در قسمت شمالی این مدرسه قرار گرفته بود دارای سقفی بلند و اتاق هایی خوش نما است.

معماری هتل عباسی

با شکوفا شدن اقتصاد در کشور ایران و در زمان حکومت پادشاهان صفوی بناهایی با ارزش را مثل آب نبار، برج کبوتر، مسجد، هتل و … ساختند. از مهم ترین و معروف ترین بناهای آن دوره کاروانسراهای آن می باشد که تا به امروز بعضی از آن ها پا برجا هستند، این کاروانسرا ها در گذشته فقط جایی برای استراحت و اطراق شبانه کاروانیان و رهگذران نبود بلکه کاروانسراهایی که در داخل شهر ها ساخته می شدند محلی برای نگهداری کالاها و مبادلات اقتصادی به شمار می رفت. یکی از سیاحان اروپایی که در زمان حکومت صفویان به کشور ایران سفر کرده بود می گوید که تعداد کاروانسراهایی که در شهر اصفهان یافت می شوند به حدود 1800 باب می رسند.

زیبایی و استحکام این بناها از ویژگی های بارز کاروانسراهای این عصر هستند و تشابهاتی را هم در بیشتر ساختمان ها می توان مشاهده نمود یعنی اینکه همه بناها را از روی طرح های دیگری ساخته اند، گاهی اوقات ممکن است تفاوت های عمده ای را بین این بناها مشاهده کنید اما ویژگی های بارزی مثل دارا بودن حیاط های چهارگوشه با اتاق هایی دو طبقه که به صورت قرینه ساخته شده اند در همه کاروانسرا ها می توان مشاهده نمود.

هنگام باز سازی نمودن کاروانسرای مادر شاه یا همان هتل عباسی سعی شده که شکل ظاهری آن را حفظ کنند و تغییرهایی جزئی مثل کاشتن درختان، تزئین سالن های مرکزیش در آن به وجود آورند. در شهرهایی که آب و هوایی کویری و یا نیمه کویری دارند حیاط از عناصر اصلی آن به شمار می رود و می تواند بنا را از سرما و خشکی بیرون حفظ نماید. کاروانسرای معروف به مادر شاه مانند دیگر کاروانسراها که در عصر صفوی ساخته شده اند دارای حیاطی چهار گوش می باشد که می توان گفت طول هر ضلع آن به حدود 80 مترمربع می رسد.

تاریخچه هتل عباسی

در این کاروانسرا سعی کرده اند که حیاطی پر از گل و گیاه را طراحی کنند همچنین رودی به نام رود فرشادی از آن گذر می کند. در هر ضلع حیاط می توانید شاهد ایوانی باشید که اتاق های دو طبقه و سفید رنگ در اطراف آن قد برافراشته اند.

با توجه به نوشته ای که تارونیه یکی از سیاحان اروپایی بازرگان های آن روزگار اتاق های طبقه اول را بر اتاق های طبقه دوم ترجیح داده اند چرا که در فصل تابستان خنک تر از اتاق های دیگر است و به انبارها هم نزدیک تر است. در زمان ساخت این کاروانسرا در سالن مرکزی آن سکویی دراز را برای خالی کردن بارها طراحی کرده بودند و اصطبل هایی هم برای کسانی که با اسب، بارهای خود را حمل می کردند تعبیه کرده بودند.

درب ایوانی جنوبی این کاروانسرا به باغ فتح آباد و درب قسمت ایوان شمالی به بازارچه شاهی گشوده می شد اما متاسفانه امروزه هیچ گونه اثری از آن ها باقی نمانده است. سادگی که با فضایی پر از شکوه و عظمت و آرامش شاهد هستیم ما را به یاد میدان نقش جهان می اندازد که آن هم یکی از سازه های دوران حکومت صفویان است؛ اما باید بگوییم شکوفایی عصر صفوی پایدار نبود و با حمله افغان ها به ایران تمامی بناهای ارزشمند آن را به تاراج بردند.

در دوره های بعدی کاروانسرای مادر شاه تا مدت ها مانند دیگر بناها خالی شد و بدون استفاده ماند، ناگفته نماند در زمان سلطنت ظل السلطان شاهزاده قاجار آن را یک بار تعمیر نمودند.

در مجله مستر بلیط خواهید خواند که  بعد از گذشت این زمان در دهه 1300 این ساختمان را به عنوان پادگان برای سربازان اصفهانی مورد استفاده قرار دادند؛ که امروزه نام خیابانی که در آن واقع شده است به اسم خیابان آمادگاه شناخته می شود. فضای بزرگی که این پادگان داشت باعث شد که از آن به عنوان پارکینگی برای کامیون ها استفاده کنند و در نهایت در سال 1336 مرمت و بازسازی این کاروانسرا را شروع نمودند در آن زمان این کاروانسرا با اجاره ماهیانه 30 هزار ریال تحت تملک اداره قند و شکر قرار گرفته بود. همین استفاده های نادرست و بی اعتنایی مردم باعث شد که به سرعت این کاروانسرا تخریب شود. دیوارهایی که در فضای داخلی قرار گرفته اند به دلیل اینکه هر بار لایه ای از گل بر لایه دیگر قرار می دانند باعث شده که ترک بردارند.

خیابان آمادگاه

پی های قسمت شرقی تاب و توان نگهداری از بنا را ندارند و دیوارها در حال خراب شدن بودند. در قسمت های دیگر این کاروانسرا این چنین خرابی هایی را هم می شد مشاهده نمود، کاشی های مورد استفاده برای تزئین بنا ریخته بودند و درها و پنجره‌ های آن خراب، سنگ های نبش دیوارها و کف اتاق ها پوسیده شده بودند.

در همین حین شرکت بیمه ایران برای بازسازی بنا اقدام نمود و با پیشنهاد مشاور اداره کل باستان شناسی یعنی آندره گدار برای تبدیل نمودن کاروانسرا به مهمان خانه و به خصوص کاروانسرای مادر شاه به هتل عباسی اقدام نمودن که آن را در سال 1336 تصویب نمودند با این کار توانستند از خراب شدن یک بنای ارزشمند تاریخی جلوگیری به عمل آورند.

بعد از بازسازی این بنا می توان جاری شدن آب روان و شکل و شمایل باغ های ایرانی را که از معماری های با ارزشمند دوران اسلامی است لذت برد، مزین نمودن گنبد آن به رنگ فیروزه ای و تزئینات بی نظر، آثاری که بر روی دیوارها و ایوان ها قابل مشاهده است هتل عباسی را در یاد مهمانان و گردشگران به خوبی حفظ می کند. در اجاره نامه ای که بین شرکت بیمه ایران و مسئول مدرسه چهار باغ در آن زمان در مورد نحوه تعمیر و احداث و نگهداری قسمت های مختلف بنا این گونه نوشته اند:

شرکت بیمه ایران باید تمامی هزینه های ساخت مهمان خانه ای را برای اجاره دادن بسازد و تمامی قسمت هایی را که به هزینه خود می سازد می تواند تحت تملک خود در بیاورد. نقشه ای که برای مهمان خانه در نظر گرفته می شود باید با قانون ساخت ابنیه های تاریخی تفاوت نداشته باشد. همچنین شرکت بیمه باید تمامی هزینه هایی که برای کاروانسرا با تشخیص اداره کل باستان شناسی نیاز است برای تعمیرات پرداخت نمایید.

با خریدن تعدادی از زمین های اطراف این کاروانسرا از شهرداری اصفهان و پرداخت نمودن سرقفلی های مغازه هایی که در قسمت جنوبی کاروانسرا قرار دارند در سال 1337 کار بازسازی این کاروانسرا یا مهمانسرا را شروع نمودند. هدف از باز سازی این بنای تاریخی تبدیل نمودن حجره های کاروانسرا به مهمان سرا و حفظ نمای ظاهری این کاروانسرا می باشد. اول دیوارهای این بنا را بازسازی نمودند و بعد قسمت هایی را که دچار آسیب شده بودند قالب بندی نمودند و آجر یا بتن را جایگزین آن نمودند.

امروزه در اتاق هایی که در سمت شمالی قرار دارند می توان نمونه هایی دست نخورده از دیوارهای طاق ضربی را مشاهده نمود و طاقچه هایی که در این اتاق ها به چشم می خورد قدمتی 300 ساله دارند. در بازسازی ها تا جایی که توانستند تلاش نمودند که درها و پنجره ها را با اسلوب های پیشین در آن قرار دهند.

اتاق های هتل عباسی

در هنگام بازسازی نمودن بنای کاروانسرا با مشکلاتی رو به رو بودند که یکی از آن ها نداشتن پشتوانه مالی بود که ادامه مرمت را با دشواریی هایی رو به رو می کرد همچنین ناتوانی پیمانکارها و تغییر مدیریت آن باعث شد که مجبور شوند کار خود را در سال 1341 تعطیل کنند. تا این سال فقط 36 اتاق را در قسمت شرقی کاروانسرا بازسازی کرده بودند، بعد از اینکه دو سال کار را تعطیل کردند در سال 1344 دو پیمانکار جدید را وارد کار نمودند و ادامه کار را در پیش گرفتند، در این کار شرکت دشت برای کارهای ساختمانی و شرکت جنرال تکنیک برای کارهای تاسیساتی وارد کار شدند، در نهایت کاروانسرا را با طاق هایی سراسری، مهمانسراها و باغ های اطراف آن آماده نمودند اما باز هم مشکل این را داشتند که این بنا را چگونه تزئین کنند.

در اوایل کار قرار بر این بود که باغ موجود در این کاروانسرا اصالت پیشین خود را به خوبی حفظ کند و قسمت های دیگر آن را به شکل یک بنای ساده و امروزی بسازند؛ اما رفته رفته با گذشت زمان هر چه که کار پیشرفت می کرد این فکر که آن را با طرح های ایرانی مزین نمایند بیشتر جلب توجه می کرد. اصفهان را مرکز هنرهای دستی می نامیدند و به همین علت باید کاروانسرای آن جلوه ای از هنرهای ایرانی را به نمایش بگذارد.

در پایان تمامی طرح های ارائه شده را مورد بررسی قرار دادند و طرح استاد بهادری که رئیس هنرستان هنرهای زیبایی اصفهان بود، از همه طرح های داده شده بی نظیر تر بود اما اجرا نمودن طرح آن در نمای کلی ساختمان دگرگونی هایی را به وجود می آورد همچنین با هزینه ای هنگفت رو به رو می شدند بنابراین راه اندازی نمودن آن هم به دراز می رفت. حدود 8 سال می شد که این بنا در حال بازسازی بود بنابراین نمی شد بیشتر از این راکد بماند.

مهندس مهدی ابراهیمیان برای تزئین نمودن نمای داخلی کاروانسرا برگزیده شد، او با سبک معماری اصیل ایرانی به خوبی آشنا بود. همچنین این فرد با هنرمندان اصیل اصفهانی که به علت نبودن کار گوشه گیر شده بودن نشست و برخواست داشت و مطمئناً انتخابی درست برای معماری این بنا بود. مهندس ابراهیمیان علاوه بر اینکه طرح را ارائه داد اجرای آن را هم بر عهده گرفت و در نهایت گروهی از طراحان و نقاشان که تعداد آن ها به 150 نفر می رسید کار تزئین نمودن این هتل را بر عهده گرفتند و در تابستان سال 1345 فعالیت خود را آغاز کردند در نهایت تا پایان سال 1345 این کار را به اتمام رساندند.

اداره نمودن این مهمان سرا با مشکلاتی رو به رو می شد و حساسیت خاص خود را دارا بود بنابراین بعد از تحقیق های فراوان گروه هتلداری نگرسکو را از فرانسه انتخاب کردند و حدود 2 سال این مسئولیت را آن ها عهده دار بودند. بعد از گذشت دو سال مدیریت این هتل به دست مدیران ایرانی سپرده شد. این مدیر ها را از بین کارکنان شرکت بیمه انتخاب می نمودند.

در سال 1351 شرکت بیمه برای توسعه این بنا کارهایی را انجام داد، اما تنها از سمت شرقی مهمانسرا می توانستند این توسعه را به انجام برسانند. در نتیجه با خریدن یک زمین به مساحت 11500 متر مربع در کنار ضلع شرقی یک بخش اضافی را به عنوان مهمان سرایی مستقل به آن اضافه نمود، در این قسمت حدود 80 اتاق، رستوران، تالار سخنرانی، و … قرار گرفته است. برای معماری این قسمت هم مهندس ابراهیمیان را انتخاب نمودند و همان گروه 150 نفره گذشته آن را به انجام رساندند.

اتاق سبزینه هتل عباسی

نقشه و معرفی بخش های مختلف هتل عباسی

همان طور که گفته شد یکی از هتل های کهن و خوش نقش شهر اصفهان هتل عباسی معروف به کاروانسرای مادر شاه می باشد. در هنگام وارد شدن به هتل چیزی که توجه شما را به خود جلب می کند، تلفیق نمودن آیینه کاری ها، گچ بری و نقاشی هایی می باشد که بر روی دیوارها، ستون ها و سقف‌ها قرار گرفته اند. این گچ بری ها را در طبقه همکف حدود 300 متر مساحت را دارا هستند و تا زیر پله های مارپیچ قسمت لابی ادامه یافته اند.

تزئینات چوبی را بر روی آیینه ها مشاهده خواهید نمود که از هنر دست مردمان اصفهانی می باشند و آن ها را بر روی ستون ها و دیوارها نصب نموده اند. نرده های پله های لابی را از چوب درختان چنار 50 ساله ساخته اند و طراحان آن هنگام طراحی از نرده های عمارت هشت بهشت ایده گرفته اند به این ترتیب توانسته اند نمایی بی نظیر را خلق نمایند.

هنگام رسیدن به طبقه اول هتل عباسی دو تابلوی طراحی از طاووس و شکوفه های درخت سرو را با آیینه کاری به نمایش گذاشته اند و همان زمان با وارد شدن بدون شک چشم مسافران را بروی خود خیره می کنند و شکوه بی نظیری را به فضا بخشیده اند.

برای معماری سقف طبقه های بالایی از سبکی که خود اختراع کرده بودند استفاده نمودند که به آن کپ بری می گفتند، در سبک کپ بری گچ ها را زمان برش دادن با آیینه هایی رنگی تلفیق می کنند. تعداد اتاق های هتل عباسی که امروزه حدود 225 عدد می باشد در نوع های مختلف، به مسافران خدمت رسانی می کنند، این هتل دارای اتاق های تک نفره، دو نفره، دو تخته سبز، سوئیت های دو خوابه مخصوص چهار نفره، دو تخته پردیس، دو تخته چشم انداز، سبز دو نفره، سوئیت های پردیس دو نفره، سوئیت های قاجار دو نفره، سوئیت های سه خوابه مخصوص 6 نفر، سوئیت های صفوی چهار نفره هستند که با فول امکانات می توانند از مهمانان پذیرایی کنند.

هنگام طراحی نمودن هر یک از اتاق ها از هنر و عناصر معماری ایرانی و سبک اصفهانی بهره برده اند، بعضی از اتاق ها به سبک معماری دوران حکومت قاجاریان طراحی کرده اند، بعضی دیگر از اتاق ها هنگام واراد شدن به آن ها حس سکونت در خانه‌ای اشرافی را خواهید داشت که متعلق به دوران حکومت صفویان می شود، تخت ها، پرده ها، مبل ها و فرش ها همه با ترکیب خاصی را دارا هستند و با توجه به گچ بری های و نقاشی هایی که در اتاق ها موجود هستند باعث می شوند خاطره ای شگفت انگیز و فراموش نشدنی از اقامت در این اتاق ها عاید حال مسافران شود، بیشتر اتاق ها رو به فضای باز حیاط و باغ هستند. برای لذت بردن از تماشای تالارهای هتل عباسی می توانید از طریق قطار به شهر پر از جاذبه تاریخی اصفهان سفر کنید و از طریق سایت اینترنتی مستر بلیط اقدام به خرید بلیط قطار اصفهان نمایید.

 

تالارهای هتل عباسی یکی از مهم ترین قسمت های آن می باشد که می توان مهارت تمام هنرمندان ایرانی را به خوبی تماشا کرد. تالار های موجود را با تزئینات و طراحی های حیرت انگیز مزین نموده اند، یکی از تالارهایی که در این هتل موجود می باشد تالار زرین است که با ورق هایی از طلا آن را آراسته اند و پس زمینه های آن را با رنگ های آبی و سبز پوشانده اند و لایه چینی و گچ بری های سقف قسمتی از هنرهای طراحان ایرانی را نشان می دهند. رنگ سبز را برای سقف ها و دیوارها مورد استفاده قرار داده بودند و فرش و لوسترهایی که در آن جا وجود داشت زیبایی تالار را دو برابر کرده بود.

نقشه و معرفی بخش های مختلف هتل عباسی

از دیگر تالارهای موجود در این هتل تالار آیینه می باشد که هنگام وارد شدن می توانید طلا کوبی ها، گچبری، نقاشی های بی نظیر و مخصوصا آیینه هایی که در این تالار به کار برده اند خود نمایی می کند و می تواند هر گردشگری را سر ذوق آورد.

دیوارهای این تالار را هم با رنگ سبز ملایم نقاشی کرده اند و روی این دیوارها را با لایه چینی، تذهیب و قلم گیری طرح های مخصوص به عصر صفوی و گچ بری با تلفیقی از آیینه کاری تزئین نموده اند. برای لایه چینی‌های تالار آیینه حدود 20000 ورق طلا را به کار برده اند، همچنین پوشش دیوار و سقف را با استفاده از ورق های طلا مزین کرده اند به همین علت است که به مرور زمان تغییر رنگ نداده اند و سیاه نمی شوند.

تالار عالی قاپو از دیگر تالارهای موجود در هتل عباسی است که طراحان آن از عمارت های عالی قاپو و اتاق موسیقی آن ایده گرفته اند به نحوی که هنگام وارد شدن به این تالار مات و مبهوت زیبایی سقف آن می شوید. تنگ بری از عنصرهایی هستند به عنوان تزئینات اصلی این تالار در نظر گرفته شده اند.

در طراحی تنگ بری ها نقش هایی را به شکل تنگ بر روی دیوارها و سقف ها ایجاد نموده اند، این نوع از طراحی را در تالار عالی قاپو می توانید مشاهده کنید. علاوه بر تنگ بری ها از نقاشی، گچ بری، نقاشی و قطاربندی های سالن باعث شده است که به عنوان یکی از شاهکار های معماری در عصر صفوی به شمار رفته باشد.

تالار نقش جهان به عنوان زیباترین تالار این هتل شناخته شده است که محل قرار گیری آن در طبق همکف می باشد، این تالار را با کتیبه هایی بزرگ و گره چینی هایی بی نظیری را بر روی درب ها و پنجره ها و قسمت های دیگر تالار می تواند مشاهده نمود همچنین شیشه های رنگارنگ می توانند نور آن محیط را به خوبی منعکس کنند. در هنگام نقاشی این تالار از رنگ های گرم استفاده شده است به همین علت آرامش خاصی را به همراه می آورد.

تالار بعدی که هنگام رفتن به این هتل می توانید ببینید تالار مرمر می باشد، معماری که برای این تالار در نظر گرفته شده شامل تناسب ایجاد کردن در رنگ سنگ های مرمر با دیوارها و کف سالن و آیینه کاری های بسیار زیبا و ظریف می شود که این سالن را به سالنی تماشایی تبدیل نموده است.

تالار فیروزه

تالار فیروزه از دیگر تالارهای موجود در هتل عباسی است که نمونه ای دیگر از معماری اصیل ایرانی را به نمایش گذاشته است، به دلیل اینکه در تزئینات این تالار از آیینه های فیروزه ای استفاده کرده اند و ما بین آن از ورقه های طلا استفاده نموده اند اسم آن را تالار فیروزه گذاشته اند تزئینات معماری ایرانی کاملا در این تالار خود نمایی می کند، تزئیناتی مثل آیینه کاری، گچ بری، برش دادن آیینه های رنگی به شکل محدب و نقاشی های بی نظیر می شود که توانسته اند نقش و نگار هنرمندانه ای در این تالار به نمایش بگذارند از ویژگی های اصلی این تالار تناسب داشتن رنگ صندلی های تالار با کف آن و تضاد بودن آن با رنگ فیروزه ای است که زیبایی تالار دو برابر می کند.

 در آخر به تالار عباسی دست پیدا می کنیم، یکی از چشم نواز ترین و حیرت انگیز ترین تالار های موجود در اصفهان تالار عباسی می باشد و نقش هایی که بر روی سقف و دیوارها حک شده است هر کسی را به یاد هنر اصیل ایرانی می اندازد. پوششی از ورقه های طلا بر روی دیوارهای آن کشیده اند که یکی از ویژگی های سبک معماری ایرانی می باشد. تنگ بری ها و مقرنس های چوبی که برای سقف به کار برده اند از کاخ عالی قاپو ایده گرفته اند، تزئینات دیگری در این سالن به چشم می خورد که معماری هتل عباسی را به خوبی نمایان می کند.

تالار سیمین از دیگر تالار های موجود در این هتل می باشد که مکانی مناسب برای برگزاری همایش ها، کنفرانس ها و نشست های خبری به شمار می رود و ظرفیت 26 نفر را دارا است، از نقاشی هایی که بر روی دیوار های این تالار می بینید می توان به اصالت هنر معماری ایرانیان پی برد و با تناسب دکوراسیون و رنگ دیوار ها فضایی دلنشین را به وجود آورده اند.

تالار سیمین هتل عباسی

تالار سیما از جمله تالار های بی نظیر هتل عباسی است، در تزئینات معماری این تالار از طرح های ساده ای استفاده کرده اند که شکوه تالار های دیگر را ندارد، از این تالار می توان برای برگزار نمودن کنفرانس ها، همایش ها و جلساتی دیگر استفاده نمود که ظرفیت حدود 70 نفر را دارا می باشد.

رستوران چهلستون یکی از قسمت های این هتل می باشد که سبک معماری دوره حکومت صفویان و قاجاریان را به نمایش می گذارد و تابلوهایی نقاشی که بر روی دیوارهای آن مناظره می کنید به جای مانده از همان دوران می باشند. برای طراحی صندلی های رستوران چهلستون از طرح صندلی داریوش کبیر بر روی حکاکی های تخت جمشید ایده گرفته اند همچنین تزئیناتی را که بر روی سقف، دیوارها، کفپوش، ستون ها، درها، نرده ها و شیشه ها مشاهده می کنید از هنرهای دست مردمان ایرانی می باشد.

از دیگر قسمت های هتل عباس می توان سالن صبحانه، سفره خانه سنتی، کافه تریای نقش جهان، چای خانه سنتی و رستوران را نام برد که هر کدام از این ها ویژگی های خاص خود را دارند و چشمه های هنرهای معماری ایرانی را به نمایش گذاشته اند. برای سالن صبحانه تزئیناتی را در نظر گرفته اند که به زیبایی خود نمایی می کنند، این تزئینات شامل: تنگ بری، گچ بری و طلا کاری، به کار بردن رنگ های ملایم است که هنگام صبحانه خوردن می تواند فضایی آرامش بخش را به شما هدیه دهد. هنگام وارد شدن به کافه تریا نقش هایی که بر روی دیوارها موجود است توجه شما را به خود جلب می کند.

سفره خانه سنتی این هتل در انتهای باغ عباسی قرار دارد که در ضلع شرقی این هتل جای گرفته است و گچ بری ها و ضلع خشتی آن در کنار صندلی ها فضایی بی نظیر را خلق می کند. از دیگر قسمت های هتل همان طور که گفتیم چای خانه سنتی آن می باشد که در قسمت شمالی هتل واقع شده است در این جا نمای آجری بعضی از دیوارها و کاشی کاری ایوان ها نظر هر گردشگری را به خود جلب می کند. بر روی بام هتل عباسی یک رستوران را بنا نهاده اند که به اسم رستوران چشم انداز مشهور می باشد هنگام رفتن به آن جا می توانید نمایی 390 درجه از شهر را مشاهده کنید.

کاشی کاری ایوان ها

شرایط بازدید از هتل عباسی

همان طور که گفته شد هتل عباسی یکی از کهن ترین هتل ها و یا کاروانسراهای شهر اصفهان به شمار می رود که زیبایی منحصر به فردی را ازآن خود کرده است، بعد از بازسازی این بنا گردشگران زیادی هنگام مسافرت به شهر اصفهان برای بازدید از این هتل راهی می شوند. برای ورد به مهمانسراهای هتل عباسی باید مبالغی را پرداخت کنید که نسبت به بومی بودن و یا نبودن، بزرگسال بودن و کودکان تعرفه آن تفاوت دارد.

برای خرید بلیط هواپیما می توانید از مستر بلیط کمک بگیرید و در کم ترین زمان رزرو خود را انجام دهید. اگر برای اولین بار است که می خواهید از مستر بلیط هتل تهیه کنید، رزرو هتل اصفهان شامل تخفیف می شود، کافی است تا به صفحه هتل مراجعه کرده و از کد استفاده کنید.

شرایط بازدید از هتل عباسی

آدرس و مسیر دسترسی به مترو

یکی از ایستگاه های که در خط یک مترو اصفهان مشغول به فعالیت است ایستگاه انقلاب می باشد که هتل های مختلفی را در نزدیکی خود دارد، هتل عالی قاپو حدود 2 دقیقه با آن فاصله دارد و هتل عباسی 6 دقیقه با این ایستگاه فاصله دارد، بنابراین اگر قصد داشته باشید برای دسترسی به این هتل از مترو استفاده کنید باید در ایستگاه انقلاب پیاده شوید و بقیه راه را پیاده ادامه دهید. زمانی که قصد دارید به شهر اصفهان سفر کنید می توانید از طریق سایت مستر بلیط اقدام به خرید بلیط هواپیما اصفهان نماید و راهی سفر شوید. همچنین در سفر به اصفهان بازدید از کاخ چهلستون اصفهان را فراموش نکنید.

آدرس: شهر اصفهان، چهار باغ عباسی، خیابان آمادگاه، هتل عباسی
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *