در شهر دزفول مناطق دیدنی و جاذبه های طبیعی متعددی وجود دارد که بازدید از آن ها می تواند فوق العاده لذت بخش باشد. صوفی احمد دزفول یکی از همین مناطق است که با سفر به آن  می توان طبیعتی زیبا، رودخانه ای زلال و خروشان، روستایی با بافت قدیمی را در کنار یکدیگر مشاهده نمود که منظره ای بسیار چشم نواز است. روستای صوفی در شمال شهر دزفول واقع شده است و از مهم ترین جاذبه های گردشگری این شهر محسوب می شود. اگر می خواهید با صوفی احمد دزفول بیشتر آشنا شوید تا پایان با مجله مستر بلیط همراه باشید.

تاریخچه صوفی احمد دزفول

روستای صوفی احمد دزفول دارای بافتی بسیار قدیمی و در منطقه شیهون واقع شده است. بقعه ای به نام صوفی احمد در این روستا وجود دارد که موجب شده نام روستا را نیز بر اساس آن انتخاب نمایند. درباره صوفی احمد می توان گفت وی از سفیران امام رضا (ع) و فردی بسیار متدین بود که در راستای امر به معروف و نهی از منکر به شیهون مهاجرت کرد که متاسفانه پس از مدتی زندگی در این منطقه در گذشت و به خاک سپرده شد. مردم این منطقه و روستا صوفی احمد ارادت خاصی به ایشان داشتند و مقبره ای زیبا در داخل روستا برای او ساختند که امروزه مورد توجه گردشگران بسیاری قرار گرفته است. مقبره صوفی احمد مقبره ای سفید و کوچک است که در طبیعت سرسبز اطراف آن همانند نگینی درخشان می درخشد. از این رو گردشگرانی که به این روستا می روند می توانند ضمن بازدید از این مقبره پیاده روی بسیار لذت بخش در طبیعت آن را تجربه نمایند.

تاریخچه صوفی احمد دزفول

نقشه و معرفی بخش های مختلف

منطقه شیهون که از چندین روستا تشکیل شده است در 15 کیلومتری شمال شهرستان دزفول قرار دارد. این منطقه دارای مساحتی حدود 302 کیلومتر مربع است که طبیعتی فوق العاده زیبا و بکر دارد. مردم شیهون به گویش بختیاری  صحبت می کنند و در آن آداب و رسوم بختیاری ها به خوبی احساس می شود. درختان سر سبز و سر به فلک کشیده، رودهای خروشان، دشت های پر از گل، گونه های گیاهی متنوع، آب و هوای مطبوع و … که در شیهون و روستای صوفی احمد وجود دارد باعث شده است که فضایی مملو از آرامش داشته باشد. فضای روستای صوفی احمد برای لحظاتی افراد را از زندگی پر مشغله شهری جدا می کند و آن ها را به تکه ای از بهشت می برد. خیلی از گردشگران از وجود این منطقه بی اطلاع هستند و همین موضوع باعث شده است که طبیعت سرسبز و باشکوه آن بکر و دست نخورده باقی بماند. با بازدید از این بهشت کوچک تفریحات هیجان انگیز مختلفی را می توان تجربه نمود که از جمله آن ها کوهنوردی، پیاده روی، دوچرخه سواری، شنا، قایق سواری، ماهی گیری و … است که موجب می شوند سفری تکرار نشدنی داشت. در طبیعت کوهستانی این منطقه گیاهان دارویی متنوعی نیز وجود دارند که می توانند برای علاقمندان به گونه های گیاهی بسیار جذاب باشند. از جمله این گیاهان می توان به بابونه، گزنه، نخل، گل گاو زبان، پنیرک، سدر، زیتون، مریم گلی و … اشاره نمود.

چه زمانی به صوفی احمد سفر کنیم؟

همانطور که می دانید استان خوزستان دارای آب و هوایی گرم و خشک است، به همین دلیل فصول گرم سال مانند بهار و تابستان نمی تواند زمان خوبی برای بازدید از جاذبه های طبیعی آن باشد. بهترین زمان برای بازدید از صوفی احمد اواسط بهمن تا اوایل فروردین ماه است که این منطقه آب و هوای بسیار مطبوع و دل چسبی دارد. روستای صوفی احمد در تعطیلات عید نوروز شلوغ ترین روزهای خود را سپری می کند و گردشگران فراوانی از سراسر نقاط ایران به بازدید از آن می روند. به شما پیشنهاد می کنیم که اگر با تهیه بلیط اتوبوس دزفول به بازدید از صوفی احمد رفتید حتما دوربین عکاسی به همراه داشته باشید تا بتوانید لحظات نابی را که در این بهشت کوچک سپری می کنید ثبت کنید و خاطراتی به یاد ماندنی برای خود رقم بزنید.

شرایط بازدید از صوفی احمد دزفول

شرایط بازدید از صوفی احمد دزفول

بازدید از صوفی احمد دزفول در تمامی روزهای سال به صورت رایگان امکان پذیر است. بهتر است که گردشگران سفر به این منطقه را از ساعات اولیه صبح آغاز نمایند تا از زیبایی های بی نظیرش تا غروب آفتاب بهره مند شوند و روزی شاد و هیجان انگیز برای خود رقم بزنند.

آدرس و نحوه دسترسی با وسایل مختلف

صوفی احمد در استان خوزستان، شهرستان دزفول، منطقه شیهون قرار گرفته است و گردشگرانی که به شهر دزفول سفر می کنند باید به سمت شمال آن حرکت کنند تا بتوانند به جاده شیهون دسترسی داشته باشند. بخشی از مسیر جاده شیهون خاکی است که پس از پیمودن آن باید وارد فرعی شد تا با عبور از روستاهای حسن آقا، دارک و تتوری به روستای صوفی احمد رسید. گردشگران برای دسترسی به این منطقه به دلیل فاصله ای که از شهر دزفول دارد بهتر است که از خودرو شخصی و یا خودروهای اینترنتی مستر بلیط استفاده نمایند و از مردم محلی این منطقه کمک بگیرند تا به راحتی بتوانند مسیر اصلی روستا را بیابند.

اشتراک‌گذاری
Author image
درباره ashja

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *