شرکتهای ریلی
فاصله تا شهرهای دیگر
راهنمای خرید اینترنتی قطار میاندوآب از مِستربلیط
میاندوآب یکی از بزرگترین و پرجمعیت ترین شهرهای استان آذربایجان غربی می باشد که در شمال غرب ایران قرار گرفته است. در این شهر رودخانه های خروشان و پر آبی وجود دارد و محل تلاقی دو استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی محسوب می گردد. مردم این شهر آذری هستند و به زبان ترکی آذربایجانی صحبت می کنند. دوچرخه سواری یکی از ورزش هایی است که در این شهر قدمتی طولانی دارد به همین دلیل لقب شهر دوچرخه ایران را به میاندوآب اختصاص داده اند.جالب است که بدانید این شهر تنها شهری در کشور پهناور ایران است جمعیت شهری و روستایی آن تقریبا برابر هستند.
قرار گیری شهرستان میاندوآب در دشت بزرگ و حاصل خیز میاندوآب موجب شده است که این شهر به یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان محصولات کشاورزی در استان آذربایجان غربی تبدیل شود و می توان گفت میاندوآب یکی از قطب های اصلی کشور در زمینه تولید می باشد. این شهر به دلیل داشتن ظرفیت های بالایی مانند آب فراوان، خاک حاصل خیز، شرایط آب و هوایی مطلوب و ... بستر بسیار مناسبی برای تولید انواع محصولات کشاورزی و زراعی است از این رو می تواند مکان مناسبی جهت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران داخل و خارج کشور در زمینه کشاورزی باشد. از عمده ترین محصولات کشاورزی که در این منطقه تولید می شود می توان به چغندر قند و پنبه اشاره نمود که سود آوری بی نظیری دارد.
شهرستان میاندوآب دارای مساحتی بالغ بر 2694 کیلومتر مربع می باشد و نسبت به سطح دریاهای آزاد دارای 1314 متر ارتفاع است. این شهر به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی که دارد دارای تابستان های نسبتا گرم و زمستان های سرد است. از این رو بهترین زمان برای سفر به شهر میاندوآب بهار می باشد. میانگین بارش متوسط باران در میاندواب 289 میلی لیتر در سال است. میاندوآب از نظر سیاسی، جغرافیایی و گردشگری دارای موقعیت کاملا استراتژیکی است و یک چهار راه ارتباطی بین استان های آذربایجان غربی و شرقی و کردستان و زنجان محسوب می گردد، به همین دلیل از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.
در شهر میاندوآب به دلیل پیشینه تاریخی و شرایط جغرافیایی جاذبه های طبیعی و آثار باستانی بسیاری وجود دارد که از جمله آن ها می توان به قلعه هلاکوخان، مسجد طاق، پل تاتائو،داش تپه، موزه میاندوآب،پارک ساحلی آتا، آبشار اوران، غار جبیگلو، سد نوروزلو، چشمه زندان سلیمان و ... اشاره نمود. در این شهر هتل ها و اقامتگاه های متعددی وجود دارد و مسافرانی که به آنجا سفر می کنند بدون هیچگونه دغدغه ای می توانند هتل مورد نظر خود را رزرو نمایند. این هتل ها در سه سطح ارزان قیمت، متوسط و لوکس تقسیم بندی می شوند که امکانات و خدمات رفاهی و همچنین قیمت آن ها با یکدیگر متفاوت می باشد.
رستوران ها و سفره خانه های سنتی میاندوآب غذاهای خاص و محلی فوق العاده خوشمزه ای را ارائه می دهند که از کیفیت بالایی برخوردار هستند. شکم گردی یکی از لذت بخش ترین قسمت های هر سفری است که نباید آن را از دست داد. در سفر به میاندوآب حتما سری به این رستوران ها بزنید و طعم بی نظیر غذاهای سنتی این خطه را امتحان کنید. از خوشمزه ترین غذاهای میاندوآب می توان به کوفته مرغ، آش بلغور، آش دوغ، کنگر خورشه، گزلمه، دلمه برگ مو، آش کلم، آبگوشت ماست، شورجا، بورانی لوبیا و انواع نان محلی و ... اشاره نمود.
سوغات و صنایع دستی هر استانی نشان دهنده قدمت و فرهنگ و تمدن آن خطه می باشد و هر یک از آن ها یادگاری از یک دوره تاریخی ایران هستند. در شهر کهن میاندوآب نیز سوغاتی ها و صنایع دستی زیبا و متنوعی وجود دارد که از جمله آن ها می توان به شیرینی قند که معروف ترین سوغاتی میاندوآب است اشاره نمود. البته این شهر سوغاتی های دیگری نیز مانند آجیل، بادام، قیسی، گردو ، فرش، گلیم، جاجیم، سفال و دست بافته های پشمی دارد که بسیار زیبا هستند و طرفداران بسیاری دارند.
برای سفر به شهر میاندوآب می توان از اتوبوس، خودروشخصی، هواپیما و در آینده ای نزدیک قطار استفاده نمود. مسافرانی که قصد دارند به این شهر سفر کنند باید بلیط قطار، هواپیما یا اتوبوس را از چند روز قبل رزرو نمایند.
معرفی ایستگاه راه آهن میاندوآب به همراه امکانات آن
راه آهن نقش مهمی در پیشرفت و توسعه هرمنطقه دارد. پروژه راه آهن میاندوآب- مراغه با طول 50 کیلومتر دارای یک ایستگاه اصلی در میاندوآب و یک ایستگاه فرعی درملکان می باشد. طرح و عملیات اجرایی این راه آهن از سال 1380 آغاز شد اما متاسفانه پس ازیک دهه همچنان اتمام نیافته است و قابل بهره برداری نمی باشد. میاندوآب با داشتن موقعیت مهم و راهبردی نقش مهمی در توسعه و اتصال شمال کشور به جنوب کشور و غرب به شرق دارد و از طرفی موجب توسعه و پیشرفت تجارت ها و دادو ستد در بین ایران و کشورهای مرزی از طریق خطوط ریلی می گردد، بنابراین نقش تعیین کننده ای در منطقه دارد و باید هر چه سریعتر مشکلات زیر بنایی این ایستگاه حل شوند و ایستگاه راه آهن میاندوآب افتتاح شود.
این ایستگاه در سال 1390 مدت زمان کوتاهی فعال بود و قطارهای از این ایستگاه در طول هفته به سمت تهران و مشهد حرکت می کردند. در طول مسیر ایستگاه راه آهن میاندوآب سه ایستگاه اصلی نقده، مهاباد و میاندوآب وجود داشتند و مسافرانی که قصد داشتند به این شهرها سفر کنند می توانستند با تهیه بلیط قطارمیاندوآب در ایستگاه مورد نظر خود پیاده شوند. متاسفانه به دلیل مشکلاتی که وجود داشت فعالیت این خط ریلی پس از مدتی متوقف شد و امیدواریم در آینده ای نه چندان دور مجددا شاهد شنیدن صدای سوت قطار در این شهرستان باشیم.
مسافرانی که سفر ریلی با قطار را انتخاب نموده اند می توانند به منظور رزرو راحت و سریع بلیط قطار مورد نظر خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند. این افراد کافی است به وب سایتی مانند مستر بلیط مراجعه کنند و مبدا و مقصد سفر خود را مشخص کنند تا لیستی از بلیط ها برای آن ها نمایش داده شود تابتوانند بلیط مورد نظر خود را رزرو نمایند.
آدرس راه آهن میاندوآب
راه آهن میاندوآب در شهرستانی با همین نام که یکی از توابع استان آذربایجان می باشد قرار دارد.
مسیرهای پرتردد به مقصد میاندوآب
ارزان ترین و سریعترین مسیرها را با بیش از 500 شریک رسمی انتخاب کنید