مسجد جامع میان ده

مسجد جامع میان ده

یکی از شهرستان های محبوب و معروف در کشور عزیزمان بشرویه نام دارد که سالانه توریست و گردشگران بسیاری را به سمت خود سوق می دهد. طی تحقیقاتی که توسط تیم مستر بلیط صورت گرفت، دریافتیم که این شهرستان دارای مکان های گردشگری متعددی می باشد که از نمونه آن ها می توان به مسجد جامع میان ده اشاره نمود. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا این مسجد را به طور کامل و جامع برای تان شرح دهیم، لذا خواهشمندیم با ما تا انتهای این قسمت از مقاله همراه بمانید و از مطالب ذکر شده بهره کافی و لازم را ببرید.

درباره مسجد جامع میان ده

درباره مسجد جامع میان ده

همانطور که چندی قبل به آن اشاره کردیم، مسجد جامع میان ده یکی از مکان های گردشگری و مذهبی شهرستان بشرویه تلقی می شود که از معماری منحصر به فردی برخوردار است. باید بدانید که این بنای باشکوه و باعظمت تنها از آجر و گل ساخته شده که البته نمای بسیار زیبایی را به وجود آورده است. اگر بخواهیم شکل ظاهری مسجد جامع میان ده را برایتان شرح دهیم، باید بگوییم به هنگام ورود به داخل مسجد افراد می توانند سقف هایی به شکل حلال را مشاهده کنند که سبک سنتی را برای مسجد به ارمغان آورده است. اما پیش از ورود تمامی افراد می توانند آیاتی از قران کریم را، که با خط کوفی نوشته شده است، مورد مطالعه قرار دهند و سپس به داخل مسجد وارد شوند. از دیگر نکاتی که دانستن آن خالی از لطف نیست، مساحت و گستردگی مسجد میان ده است. این مسجد از وسعت بالایی دارد به گونه ای که ۸۵۰ متر مربع را به بنای خود اختصاص داده است.

مسجد جامع حیاط نسبتاً بزرگی دارد که در آن وسایلی همچون صندلی برای آسایش هر چه بیش تر بازدید کنندگان گردآوری شده است. به شما پیشنهاد می دهیم تا در صورت بازدید از مسجد جامع از حیاط با شکوه این بنا نیز دیدن بفرمایید. دقت داشته باشید که در سال های اخیر مسئولین به مرمت سازی مسجد جامع میان ده پرداخته اند که بخشی از هزینه های مربوطه را ساکنان شهرستان بشرویه پرداخت کرده اند. لازم به ذکر است که این مسجد با شکوه با موفقیت در سال ۱۳۸۱ به ثبت رسیده است و از مسجد های رسمی شهرستان بشرویه به شمار می رود. اگر می خواهید با تاریخچه مسجد جامع میان آشنا شوید، به شما توصیه می کنیم تا در ادامه مقاله با ما همراه بمانید و مطالب ذکر شده را مورد بررسی قرار دهید.

تاریخچه مسجد جامع 

تاریخچه مسجد جامع 

یکی از موضوعاتی که برای برخی از گردشگران اهمیت دارد، تاریخچه مکان های گردشگری شهرستان بشرویه به ویژه مسجد جامع است. به همین منظورم باید بگوییم که این بنا توسط یکی از معماران مطرح به نام حسین نامدار در سال ۱۰۳۰ هجری قمری ساخته شده و طرفداران بسیاری را به خود اختصاص داده است. لازم به ذکر است که مسجد جامع میان ده به دوران صفویه اختصاص می یابد.

نقشه و معرفی بخش های مختلف

اگر بخواهیم مکان های گردشگری اطراف مسجد جامع میان ده را برای تان بررسی نماییم، باید بگوییم که مدرسه علمیه، حسینیه و آب انباری در اطراف آن وجود دارد که می توانند نظر گردشگران و توریست ها را به خود جلب کنند. اگر قصد سفر به شهرستان بشرویه را دارید و می خواهید از مسجد جامع میان ده بازدید نمایید، به شما توصیه می کنیم با مجله مستر بلیط تا شرایط بازدید از آن را برای تان شرح دهیم.

شرایط بازدید از مسجد جامع میان ده

شرایط بازدید از مسجد جامع میان ده

برای این که بتوانید از این مسجد بازدید با عمل آورید، می توانید در تمامی ساعات شبانه روز به آن مراجعه کنید، زیرا هیچ محدودیتی در این باره شامل حال شما نخواهد شد.

آدرس و نحوه دسترسی با وسایل مختلف

برای این که بتوانید به شهرستان بشرویه و مسجد جامع مراجعه کنید می بایست به دلخواه خود از دو روش پیروی نمایید که این روش ها به شرح زیر هستند:

آدرس و نحوه دسترسی با وسایل مختلف

استفاده از خودرو شخصی

بسیاری از افراد همواره تمایل دارند تا با خودرو شخصی خود به سفر بپردازند. اگر شما هم از این دسته از افراد هستید می بایست در ابتدا به سمت چابکسر حرکت کنید و سپس به سوی محله سردار جنگل روانه گردید. پس از این که مسیر فوق را پیمودید، کافی است به خیابان بسیج مستضعفان مراجعه کنید و به مسجد جامع میان ده دست یابید.

بلیط اتوبوس بشرویه

دقت داشته باشید اگر به هر دلیلی قصد سفر با خودروی خود را ندارید، می توانید به تهیه بلیط اتوبوس بشرویه نیز بپردازید و سفر خود را در کمال آرامش طی نمایید. در این قسمت سعی نمودیم تا راه های دسترسی به مسجد جامع میان ده را به طور کامل برای تان شرح دهیم. امیدواریم با مطالعه مطالب فوق بتوانید سفری دلنشین و به دور از استرس را برای خود و اطرافیان تان به ارمغان آورید.

اشتراک‌گذاری
Author image
ashja
ashja

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید