جاذبه های گردشگری استانبول

جاذبه های گردشگری استانبول؛ معرفی + راه های دسترسی

آیا با جاذبه های گردشگری استانبول آشنا هستید؟ استانبول یکی از بزرگ ترین شهرهای اروپا و پنجمین شهر بزرگ جهان محسوب می شود که حدودا 12 میلیون نفر جمعیت دارد و به خاطر موقعیت‌ های بهتر و رو به پیشرفتی که دارد، هر روز مردمان زیادی از شهرهای دیگر کشور ترکیه به استانبول مهاجرت می‌کنند.

جالب است بدانید قدیمی‌ ترین زبان ‌های جهان ترکی استانبولی است که زبان رسمی استانبول و ساکنان ترکیه می ‌باشد. این زبان بسیار شیرین است که با گذشت زمان دچار تغییرات زیادی شده است.

ترک ‌ها بیشتر جمعیت استانبول را تشکیل داده ‌اند و اکثر مردم مسلمان هستند. در ترکیه 99.8 درصد مردم مسلمان‌ بوده که بیشتر آن ‌ها سنی اند و 0.2 درصد هم مسیحی و یهودی هستند. در مرکز و غرب ترکیه مسلمانان سنی مستقراند و در نزدیکی مرز ایران شیعیان ساکن هستند. در نخستین قانون اساسی ترکیه در سال 1924 دین اسلام به عنوان دین رسمی این کشور مشخص شد.

استانبول با باریک‌ترین تنگه جهان که تنگه بسفر نام دارد، به دو بخش شرقی و غربی به ترتیب در قاره آسیا و اروپا تقسیم می‌شود. این شهر از سمت شمال به دریای سیاه و از جنوب غرب به وسیله تنگه بسفر به دریای مدیترانه متصل است که دو قسمت شرقی و غربی شهر استانبول توسط دو پل به هم وصل می شوند. در این شهر 65 درصد افراد در بخش اروپایی 35 درصد آنان در قسمت آسیایی زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره شهر استانبول و موقعیت جغرافی آن، مقاله “شهر استانبول؛ معرفی+راه های دسترسی” را مطالعه نمایید.

اگر می­‌خواهید با معروف‌ ترین جاذبه های گردشگری استانبول آشنا شوید و در سفر تفریحی خود هیچ یک از آن‌ ها را از قلم نیندازید، بهتر است همه جای آن را بشناسید. پس با مجله مستر بلیط  همراه باشید.

معرفی جاذبه های گردشگری استانبول

مسجد ایاصوفیا

مسجد ایاصوفیا در بخش اروپایی شهر استانبول واقع شده است و به مدت هزار سال کلیسای امپراتوری روم شرقی بوده است، اما درقرن پانزدهم توسط معمار عثمانی، «سینان»، به مسجدی با‌شکوه در میان جاهای دیدنی استانبول تبدیل شده است.

مسجد سلطان احمد

مسجد سلطان احمد یک بنای باشکوه در میان جاهای دیدنی استانبول محسوب می شود. این مسجد بنایی بسیار زیبا در بین جاذبه های گردشگری شهر استانبول است، به علت تزیین با کاشی‌ های آبی به مسجد آبی  هم معروف است. مسجد آبی با قدمتی ۴۰۰ ساله، یکی دیگر از بناهای باشکوه استانبول است که نزدیک ایاصوفیا قرار دارد.

آب انبار باسیلیکا

آب ‌انبار باسیلیکا در زمان امپراتوری بیزانس، زمانی‌که به استانبول قسطنطنیه می‌گفتند، ساخته شده. حدود ۳۰۰ ستون با سرستون‌ های طرح‌ دار در این آب‌ انبار وجود دارد که شکوه آن‌ ها باعث شده به آن قصر وارونه هم بگویند و از آن به‌ عنوان زیباترین مکان های دیدنی استانبول یاد می‌ شود.

قصر توپ کاپی

قصر توپ کاپی با آب انبار باسیلیکا از لحاظ مسافت فاصله چندانی ندارد، جایی که چشم ‌اندازی زیبا از تنگه‌ تاریخی بسفر و دیدنی ‌های بسیاری از پادشاهان ترک به‌ همراه دارد. همه این جاذبه ‌های دیدنی، در بخش اروپایی شهر قرار دارند.

کاخ دلما باغچه

کاخ دلما باغچه از کاخ های به جای مانده عثمانی در شهر استانبول است. این کاخ بعد از توپکاپی محل اقامت پادشاهان ترک بوده. اسکله‌ بشیک ‌تاش در نزدیکی ‌اش، دسترسی خوبی به این کاخ دارد.

برج گالاتای

برج گالاتای در شهر استانبول، 700 سال قدمت دارد و دارای ارتفاع ۶۷ متری می باشد که در دوران امپراتوری روم شرقی ساخته شده است و تا مدت ‌ها بلندترین بنای منطقه بوده است.

بازار بزرگ استانبول

بارار بزرگ استانبول یکی جاهای دیدنی استانبول است که طرفداران بسیاری دارد و همیشه مملو از مسافران و مردم محلی است و نمی‌توانید از آن بگذارید. این بازار در سال 1455 به دستور سلطان محمد فاتح ساخته شد و به مرور گسترش پیدا کرد.

کلیسای چورا

کلیسای چورا یکی از شگفت ‌انگیزترین جاذبه های گردشگری در شهر استانبول است که پس از ورود اسلام در قرن 16 به مسجد تبدیل شد اما در نهایت به موزه ای برای بازدید گردشگران تبدیل شد.

راه های دسترسی به شهر استانبول

اگر شما از طرفداران و دوستداران سفر به استانبول هستید باید بدانید که از راه های مختلف می توانید خود را به این شهر توریستی بسیار زیبا برسانید و از زیبایی های آن لذت ببرید و سفر به یادماندنی خود را در این شهر تجربه نمایید. مستر بلیط یکی از معتبرترین وبسایت هایی است که می تواند در این سفر خاطره انگیز شما را همراهی نماید. راه های دسترسی به استانبول از طریق وبسایت مستر بلیط به شرح زیر است:

راه های هوایی منتهی به استانبول بلیط هواپیما تهران به استانبول
بلیط هواپیما اصفهان به استانبول
بلیط هواپیما مشهد به استانبول
بلیط هواپیما شیراز به استانبول
بلیط هواپیما اهواز به استانبول
اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *