روستای آغچه

روستای آغچه

امروزه سفر به یکی از قسمت های لاینفک زندگی تبدیل شده است و افراد در هر سن و سالی که باشند نیاز به سفر را در خود احساس می کنند. همین موضوع باعث شده است که سفر در انواع مختلفی وجود داشته باشد که یکی از آنها سفر به دل طبیعت و روستاها به شمار می رود. از آنجایی که زندگی شهری پر از هیاهو و شلوغی است و استرس فراوانی برای ساکنان شهرها به همراه دارد، افراد نیاز دارند زمانی را به دور از آنها بگذرانند، که سفر به روستاها می تواند گره گشای این مشکل باشد. روستاها به واسطه مناظر طبیعی و چشم اندازهای زیبا در بین بسیاری از گردشگران طرفداران ویژه ای دارند. و افراد زیادی سالانه برای فرار از فشار کاری و استرس هایی که در زندگی دچار آن می شوند پا به روستاها می گذارند و زمانی را در این مکان های جذاب می  گذرانند. این نوع از سفر نه تها برای کسانی که به روستاها می روند دارای فایده است، بلکه برای اهالی روستا نیز فوایدی را در بر دارد. سرزمین ایران از جمله کشورهایی به شمار می آید که در استان های مختلف آن می توان روستاهای گوناگونی را شاهد بود. یکی از این روستاها در استان اصفهان و شهرستان بویین و میاندشت قرار دارد و با نام روستای آغچه شناخته می شود.

درباره روستای آغچه

درباره روستای آغچه

مجله مستر بلیط در ادامه این مطلب تصمیم دارد در مورد این روستا اطلاعاتی را در اختیار شما بگذارد تا اگر در دسته دوستداران طبیعت قرار دارید، زمانی هم به این روستا سر بزنید و از طبیعت بکر و بی نظیر آن بهره مند شوید. شهرستان بویین و میاندشت یکی از شهرستان های استان اصفهان است که در قسمت غربی آن قرار دارد. این شهرستان را یکی از مراکزی در استان اصفهان به شمار می آوردند که اکثریت ساکنان آن را مردم گرج زبان تشکیل می دهند. این شهرستان از اطراف با شهرستان های خوانسار، فریدونشهر و فریدن در استان اصفهان و الیگودرز در استان لرستان همسایه است. این شهرستان در تابستان آب و هوایی معتدل و در زمستان آب و هوایی سرد و برفی دارد. در این منطقه می توانید روستاهای زیادی را مشاهده کنید که یکی از آنها روستای آغچه به شمار می رود. این روستا مانند تمامی روستاهای این ناحیه از طبیعتی بی نظیر برخوردار است که باعث جذب مسافران زیادی به منطقه می شود. اکثریت مردم این روستا را، گرجیان تشکیل می دهند که در زمان صفوی به این منطقه کوچانده شده اند. مذهب مردم روستا شیعه و شغل اکثریت آنها کشاورزی و دامداری است.

تاریخچه روستا

تاریخچه روستا

 گفته می شود که بنیانگذران این روستا را اسرای گرجی‌تبار زمان شاه عباس اول تشکیل می دهند، که توسط او به ایران آورده شدند. در مورد نام روستا این طور بیان می شود که از ترکیب دو واژه «آغ» و «چه» تشکیل شده است که در کل معنای سفید رنگ می دهد. البته نام اصلی آن آغچا بوده که در طول زمان به آغچه تغییر پیدا کرده است. آغچا قلعه ای قدیمی و سفید رنگ در کشور گرجستان است که اهالی روستا به یاد آن، این نام را بر روی روستا گذاشتند.

جاذبه های گردشگری روستا

در این روستا انواع مختلفی از جاذبه های گردشگری وجود دارد که شامل جاذبه های طبیعی و تاریخی می شود. در ادامه توضیحاتی درباره جاذبه های گردشگری این روستا برای شما ارائه می دهیم.

جاذبه های طبیعی

این روستا از جاذبه های طبیعی فراوانی برخوردار است که مهمترین المن آن به شمار می آید و افراد زیادی تنها به خاطر این جاذبه های طبیعی پا در روستا می گذارند. یکی از مهمترین جاذبه های طبیعی آن سراب و سد آغچه است که سالانه گردشگران زیادی را به سمت اخود می کشاند. رودخانه آغچه خود نیز یکی دیگر از جاذبه های طبیعی این بخش به شمار می آید که آبادانی بخش ای منطقه است. در اطراف این رودخانه گیاهان و درختان خودروی بسیاری دیده می شود که باعث طراوات شادابی هر رهگذر و بیننده ای می شود.

جاذبه های طبیعی

جاذبه های تاریخی

در این روستا علاوه بر جاذبه های طبیعی بی شمار می توان یناهای قدیمی را نیز مشاهده کرد که از قدمت طولانی روستا سرچشمه می گیرد. این با ها شامل حمام قدیمی، آسیاب  و قنات هایی می شود که از گذشته های دور در این محل به جای مانده اند.

راه های دسترسی به روستا

برای اینکه بتوانید زمانی را در این روستا بگذرانید  باید خود را به شهرستان بویین و میاندشت برسانید. برای این کار هم می توانید بلیط اتوبوس خود را به صورت آنلاین از مستر بلیط خریداری کنید و سپس به سمت این منطقه حرکت کنید. اگر هم با خودرو شخصی سفر می کنید باید در مسیری قرار بگیرید که شما را به روستای آغچه می رساند.

بازدید از روستای آغچه

دیدار از این روستا در فصل بهار و تابستان می تواند بسیار هیجان انگیز و دلنشین باشد. اگر دوست داشته باشید می توانید شب را نیز در روستا بگذرانید، البته افراد زیادی زمانی کمتر را برای این سفر در نظر می گیرند.

اشتراک‌گذاری
Author image
ashja
ashja

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر می دهید