شرکتهای اتوبوسرانی
فاصله تا شهرهای دیگر
راهنمای خرید اینترنتی اتوبوس میاندوآب از مِستربلیط
میاندوآب در استان آذربایجان غربی و در جنوب دریاچه ارومیه و جنوب شرقی استان آذربایجان قرار گرفته است و همچنین می توان گفت این شهرستان در بین دو رود زرینه رود و سیمینه رود قرار دارد. مردم شهرستان میاندوآب اکثرا ترک زبان هستند و روستاهای این شهر هم به زبان ترکی سخن می گویند، روستاهای غربی و جنوبی میاندوآب از مردمان کردنشین کشور ایران محسوب می شوند. این شهر سومین شهر بزرگ در استان آذربایجان غربی می باشد که جمعیت آن طبق سرشماری هایی که در چند سال اخیر انجام گرفته است بالغ بر 245158 نفر می باشد و از این تعداد حدود 123993 نفر آن ها را مردان تشکیل داده اند و 121160 نفر این جمعیت را زنان این شهر تشکیل می دهند و همچنین می توان گفت میاندوآب دومین شهر بزرگ در جنوب کشور به شمار می رود. هنگامی که تصمیم می گیرد راهی سفر شوید می توانید با مراجعه به سایت معتبر مستر بلیط اقدام به خرید بلیط مورد نیاز خود نمایید.
موقعیت جفرافیایی این شهر باعث رشد روز افزون مراتع کشاورزی و در نتیجه رشد اقتصادی میاندوآب شده است. در اوایل قرن بیستم با همکاری مهندسین آلمانی کارخانه تولید شکر و قند را تاسیس نمودند. سازه سد نوروزلو که در سال های 1350 هجری ساخته شده است باعث آبادانی و صنعتی شدن این شهر شده که در اطراف میاندوآب با کشف چندین اثر تاریخی که نشان دهنده سکونت خیلی قدیمی در زمان های ثبت نشده تاریخ می باشد نشان از قدمت چند هزار ساله این شهر می باشد. در زمان سلطنت آقا محمد خان قاجار بعد از کوچ اجباری عده ای از ساکنین مناطق کرمان به مردم شهر باکو اضافه شدند و در طی زمان دو نسل در بین مردمان ترک میاندوآب مستقر شدند.
اسم بعضی از محله ها رابریلر، سیرجانیلر و کرمانی است که نشان دهنده سکونت مردمان کرمانی در این منطقه می باشد. دلیل مهاجرت مردمان کرمان یکی به خاطر شورشی است که برای سرکوب یاغیان منطقه کرمان صورت گرفته و دیگری به دلیل اینکه برای مقابله با حملات کردها به بناب و مراغه راهی این شهر شده اند. در واقع می توان گفت شهرستان میاندوآب مرز بین دو منطقه کردنشین و ترک نشین می باشد. حمله های تعدادی از قبایل کردها در این منطقه تا پایان مشروطیت ادامه داشته است. در این زمان گزارش هایی برمبنای حملات کردان به وسیله شجاع السطنه نیز به ثبت رسیده است. در اوایل جنگ جهانی اول میاندوآب مثل بسیاری از مردم کشور طعم تلخ قحطی را چشیده است. در آن زمان دولت ایران در هرج و مرج بین خان و خان کشی های سیاسی بود که در آن زمان دولت انگلیس و آمریکا به واسطه گری های مبلغین مسیحی خواستار برقراری جمهوری مسیحی با پایتخت ارومیه بودند. در پایان جنگ جهانی دوم ارتش شوری بر این منطقه کنترل پیدا کردند و بعد از اینکه رضا شاه تبعید شد به طور کامل کنترل این شهر را بر عهده گرفتند. برای رفتن به این شهر تاریخی می توانید با تهیه بلیط اتوبوس میاندوآب سفر خاطره انگیز خود را آغاز کنید.
دین و مذهب مردم شهرستان باکو اسلام و شیعه می باشد و در روستاهایی که به کردستان منتهی می شود تعداد کمی از مذاهب سنی در آنجا سکونت دارند و زبان و گویش مردمان میاندوآب ترکی آذربایجانی می باشد و از خصوصیات بارز آن ها میهمان نوازی، صداقت و ایثارگری است و اینکه تمامی مردم شهر به عقاید خود پایبند هستند. هر شهری معمولا سوغاتی های معروف خود را دارا می باشد، شهر میاندوآب هم دارای سوغاتی های خوش مزه ای است که در هنگام مسافرت به آن جا ره آورد های مناسبی برای شما می توانند باشند. از جمله سوغاتی های معروف این شهر شامل قیسی، بادام، آجیل و گردو، شیرینی و قند و نقل های خوشمزه می شود که با چغندر قند درست شده اند و اگر می خواهید یک سوغاتی خوب از این شهر را درخانه خود داشته باشید می توانید فرش، گلیم و یا جاجیم های میاندوآب را به سوغات ببرید. بعضی از مردمان هنرمند شهر میاندوآب هنوز هم به هنرهای گذشته خود پایبند هستند هنر قالی بافی، حصیر بافی و کوزه گری که در برخی از مناطق میاندوآب کاراگاه هایی را هم به این صنایع دستی اختصاص داده اند.
هر شهری معمولا جاذبه های گردشگری مختلفی را در خود جای داده است که این امر برای جذب توریست ها و مسافران موضوعی مهم به شمار می ورد. شهر میاندواب هم جاذبه های مختلفی را در خود جای داده که از جمله آن ها شامل: قلعه هلاکو خان که در فاصله 15 کیلومتری از شهر میاندوآب قرار گرفته است، مسجد طاق، پل تاتائو، داش تپه، موزه میاندوآب، پارک ساحلی آتا، حمام طبیعی حیدر باغی، غار جبیگلو و سد نوروزلوف می باشد. در هنگام تصمیم گیری برای سفر و برای دیدن این مناطق زیبا می توانید با تهیه بلیط اتوبوس خود را به مقصد مورد نظر برسانید.
بهترین زمان سفر به میاندوآب
با توجه به شرایط آب وهوایی میاندوآب باید بگوییم که آب وهوای متغیری دارد و معمولا در فصل های تابستان آب وهوایی گرم را شاهد خواهد بود و در فصل های زمستان از سرمای کوتاهی برخوردار است. میزان بارش به طور میانگین در طول سال حدود 289 میلی لیتر می باشد. با توجه به این شرایط می توان گفت بهترین زمان سفر به میاندوآب در اوایل فصل بهار تا اواسط فروردین ماه می باشد که دمای هوا بسیار معتدل و مطبوع است و مطمئنا این ماه ها از شلوغ ترین ماه های شهر میاندوآب محسوب می شوند.
معرفی پایانه مسافربری میاندوآب
بدون شک یکی از راه های ارزان و سریع رسیدن به مقصد های مختلف استفاده از اتوبوس می باشد. اتوبوس سال های متمادی است که مردم را در هنگام مسافرت همراهی می کند و قدمتی بیشتر از وسیله های رفت و آمد دیگر دارد و به طور کلی می توان گفت یکی از مرسوم ترین راه های مسافرت به شمار می رود. شهرستان میاندوآب هم دارای یک پایانه مسافربری می باشد که روزانه به مقصد های مختلف حرکت دارد و یک وسیله مناسب بری رفت و آمد گردشگران محسوب می شود.
آدرس پایانه شهر میاندوآب به نشانی میاندوآب – کمربند جنوبی اسلامی – ابتدای اتوبان میاندوآب مهاباد - جنب نمایندگی بهنام می باشد.
مسیرهای پرتردد به مقصد
ارزان ترین و سریعترین مسیرها را با بیش از 500 شریک رسمی انتخاب کنید