بلیط قطار مهاباد

موجودی کامل

با ارائه حداکثری موجودی، برنامه‌ریزی سفر را برای هر زمان و مقصدی ممکن کرده‌ایم!

تجربه دلچسب خرید

دغدغه ما در طراحی، سادگی و خرید آسان است!

مشاور در مدیریت هزینه

با ارائه قابلیت‌های هوشمند کمک می‌کنیم تا سفری به‌صرفه داشته باشید!

پشتیبان سفر

از لحظه تصمیم تا پایان سفر کنار شما هستیم!

trains

شرکت‌های ریلی

فاصله تا شهرهای دیگر

مهاباد تا تهران
 
12 ساعت و 40 دقیقه
مهاباد تا زنجان
 
8 ساعت و 20 دقیقه
مهاباد تا کرج
 
12 ساعت
مهاباد تا قزوين
 
10 ساعت و 30 دقیقه
مهاباد تا مراغه
 
2 ساعت و 30 دقیقه
مهاباد تا ميانه
 
6 ساعت و 20 دقیقه

راهنمای خرید اینترنتی قطار مهاباد از مِستربلیط

مهاباد یکی از بزرگترین شهرهای آذربایجان غربی به شمار می رود که در جنوب استان و در دامنه کوه لند شیخ قرار گرفته است. مهاباد شهری در ساحل شرقی رودخانه مهاباد می باشد و به دلیل قرار گرفتن در مرکز استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. شهر مهاباد در اویل یک روستای کوچک و بی ارزشی بوده که در سال 1038 قمری و در پایان حکومت شاه عباس صفوی، بداق سلطان که حاکم آن زمان بود پایتخت خود را به مهاباد منتقل کرد و با اقدامات ماندگاری که انجام داد باعث توسعه و پیشرفت مهاباد شد از جمله اقدامات او مسجد سرخ یا مسجد سور، پل سرخ یا پردی سور است که قدمت آن ها به 400 سال قبل باز می گردد. 

قدمت این شهر به دوران صفویان می رسد و در کتاب های تاریخی اسم این شهر را سووق بلاغ نامیده اند که بعدها به ساوج بلاغ تغییر پیدا کرده و در دوران حکومت قاجاریان به ساوج بلاغ مکری شهرت پیدا کرد تا سل 1315 به همین اسم آن جا را می شناختند در این سال بر اساس پیشنهاد غلامرضا سید یاسمی نام این شهر به مهاباد تغیر پیدا کرد. هنگامی که تصمیم به مسافرت برای این شهر کرد نشین گرفتید می توانید از طریق سایت اینترنت مستر بلیط به راحتی و در کم ترین زمان ممکن بلیط مورد نیاز خود را تهیه کنید.

شهر مهاباد کنونی به وسیله سارم بیگ که از طایفه ملوک کرد بوده است در سال 11 هجری در قسمت شمال رودخانه مهاباد احداث شده که قدیمی ترین منطقه مهاباد باغ سیه می باشد که به دلیل سیلاب ویران شده است و دارای معماری قدیمی می باشد که بافت آن در حال فرسایش است. وجود سیلاب ها و مشکلات دیگر باعث شده که خانه های خود را به قسمت جنوبی شهر انتقال دهند و محلات جدیدی را در اطراف چهار چراغ به وجود آورده اند. 

بازرگانی و صادرات و واردات کالا در این شهر در دوران حکومت قاجاریه رونق گرفت و مبادله ها را با شام و بیروت انجام می دادند که بیشتر در سراهای کریمخان، موصلیان صورت می گرفت و کاشی ها در بازار مهاباد و کاروانسرای سیمون و کوسه انجام می شد. کوچ به شهر مهاباد در دهه 1345 تا 1355 در اوج بود و باعث افزایش جمعیت چشمگیری می شد بیشتر کوچ ها از شهرهای کردنشین اطراف مهاباد صورت می گرفت، بعد از کوچ های پی در پی که انجام شد تعداد زیادی از باغ های اطراف مهاباد به خانه های مسکونی تبدیل شد.

میدان چهار چراغ، ادارات، بانک ها، سازمان های دولتی، فروشگاه و مغازه ها در خیابان های جمهوری اسلامی، بلوار توحید، طالقانی، سید نظام و جام جم می باشند. مناطقی که برای خروج و ورود کالا ها در نظر گرفته شده است در نیمه جنوبی شهر قرار دارد و محله های کارمندی آن در قسمت های شمالی شهر واقع گردیده که امروزه تمامی معابر آن ها را آسفالت کرده اند. لوله کشی آب برای شهر مهاباد در سال 1340 انجام گرفت و تصفیه خانه آب مهاباد را در سال 1352 احداث کردند، قبل از لوله کشی در بیشتر خانه ها و مساجد چاه و قنات برای مصارف شخصی وجود داشت. 

شهرک صنعتی مهاباد در 18 کیلومتری جاده مهاباد- میاندوآب قرار دارد که 9 واحد آن شروع به فعالیت کرده اند و برای 148 نفر ایجاد شغل نموده است. اکثر مردم مهاباد دارای مذهب سنی هستند به طوری 95 درصد کل شهر را مذهب سنی شافعی تشکیلی می دهند و دو درصد از کل جمعیت آن را مردمان شیعه مذهب تشکیل می دهند. در این شهر مردمان کلیمی و ارمنی به صورت خیلی کم دیده می شوند. گویش مردم مهاباد به زبان کردی سورانی است اما مردم به راحتی می توانند به زبان های فارسی و ترکی صحبت کنند. زمانی که تصمیم گرفتید که به این شهر ادیب نشین سفر کنید کافی است که بلیط قطار مهاباد را خریداری کنید و سفری دل انگیز را برای خود رقم بزنید.

 از نظر فرهنگی این شهر از زمان قدیم به شهر ادیبان و شعرا معروف بوده که مرکز پرورش نخبگانی مثل ابن الرسول، ملا رسول ادیب، ملا عبد الله، دکتر محمود ابراهیمی، دکتر سید کریم ایوبی، محمد قاضی، خالد حسامی و. بوده است. در کل می توان گفت مهاباد مرکز علم و تجارت بین قویمت های مختلف می باشد. علامه شهید شهریکندی که یکی از نویسندگان بزرگ و مترجمان کشور است اولین شهید محراب استان آذربایجان غربی محسوب می شود. مهاباد دارای جاذبه های گردشگری مختلفی است که در جذب توریست نقش عمده ای دارد. از جمله مناطق دیدنی آن دریاچه سد مهاباد، غار آب سهولان، سرای هیمن، تالاب مانی برازان، گور دخمه سنگی فخریگاه، محوطه تاریخی برده کنته، حمام لج، موزه مردم شناسی، مسجد جماع مهاباد و مقبره بداق سلطان می باشد.

ایستگاه راه آهن مهاباد و معرفی امکانات آن

هر شهری معمولا برای رفت و آمد گردشگران دارای خطوط ریلی می باشد و مهاباد هم شامل این دسته از شهرها می شود. راه آهن مراغه به ارومیه در سال 1392 به مهاباد رسید در 15 اردیبهشت ماه همین سال بود که ایستگاه قطار مهاباد و خط راه اهن میاندوآب به مهاباد با طول 40 کیلومتر افتتاح گردید. با توجه به اتصال راه آهن به خطوط سراسری ریلی این ایستگاه توقف هایی در پیشرفت کاری خود شاهد بود تا اینکه در سال 1398 ایستگاه ریلی مهاباد به خطوط راه آهن سراسری پیوست.

دلیل محبوبیت قطار برای سفر امینت آن نسبت به سایر وسایل حمل و نقل دیگر می باشد و می توان گفت قیمت بلیط قطار نسبت به سایر وسایل دیگر مثل هواپیما مقرون به صرفه تر است. با مسافرت به وسیله قطار دیگر نیازی نیست که خود را در صندلی های کوچک خودرو حبس کنید و سفری خسته کننده را تجربه کنید. در مسافرت های طولانی مدت که ساعت ها طول می کشد بهترین گزینه برای مسافرت قطار می باشد که می توانید با دیدن مناظر بیرون سفری خاطره انگیز را برای خود رقم بزنید. دلیل دیگری که استفاده از قطار را محبوب می کند این است که به راحتی و در کمترین زمان ممکن می توانید بلیط مورد نیاز خود را خریداری کنید و نیازی نیست ماه ها قبل از سفر برای خود بلیط رزرو کنید، هنگامی که تصمیم به مسافرت می گیرید کافی است که وسایل خود را آماده کنید و به ایستگاه قطار بروید در آن جا می توانید برای سفر خود بلیط تهیه کنید و یا اینکه از طریق اینترنت بلیط مورد نیاز سفر خود را خریداری کنید.

آدرس راه آهن مهاباد

راه آهن مهاباد در منطقه دارلک شهرستان مهاباد و کمربندی ارومیه -مهاباد قرار دارد.

سوالات متداول

ساده‌تر با اپلیکیشن مِستربلیط

تخفیف‌های اختصاصی اپلیکیشن

راحت‌تر برای پرسفرها

امکانات بیشتر برای سفر به‌صرفه

یا برای دانلود اسکن کنید.