روستای میلان

روستای میلان

کشور ایران شهرهای مختلفی را درون خود جای داده است که هر کدام دارای پیشینه ای تاریخی هستند و طبیعت بکر و نابی را در اختیار گردشگران و مسافران قرار می دهند. هنگام مسافرت به هر شهری که راهی شوید می توانید از جاذبه های زیادی دیدن نمایید و اگر به طبیعت گردی علاقه داشته باشید، طبیعت نابی را برای گشت و گذار مشاهده خواهید کرد. در مورد زیبایی هر کدام از شهرهای ایران که بخواهیم سخن بگوییم جملات زیادی در ذهن ایجاد می شود، به عنوان مثال آذربایجان شرقی با توجه به آب و هوایی مناسبی که دراد هر ساله گردشگران زیادی راهی آن می شوند. این استان شهرهای مختلفی را دارا است که می توان برای تفریح و لذت بردن از جاذبه های طبیعی و تاریخی آن ها سفرهایی چند روزه را برنامه ریزی کرد. اسکو یکی از شهرستان آذربایجان شرقی است که به عنوان قطب صنایع دستی این استان شناخته می شود و هر ساله پذیرای گردشگران زیادی است. هنگامی که به این شهرستان راهی می شوید می توانید به مجله مستر بلیط مراجعه نمایید و از جاذبه هایی مانند روستای میلان که پیش روی شما قرار دارد اطلاعاتی را به دست آورید.

درباره روستای میلان

درباره روستای میلان

افراد تحصیل کرده زیادی از دیرباز تا کنون در شهر اسکو پرورش یافته اند، بنابرانی تحصیل به عنوان یک از رکن های مورد های اصلی و علاقه مردمان اسکو به شمار می رود. صنایع دستی اسکو به قدری زیبا و با سلیقه ارائه می شود که چشم هر گردشگری را به سوی خود جلب می کند. پارچه های حریر وابریشمی را می توانید به عنوان سوغاتی از فروشگاه های این شهرستان خریداری نمایید، اما پارچه های کلاقه ای که به عنوان یکی دیگر از صنایع دستی اسکو معرفی می شوند از زمان انقلاب مشروطیت رواج پیدا کرده است. روستای کندوان، روستای میلان، روستای اسکندان، آرامگاه پیر حیدر، درخت کهنسال چنار، حمام تاریخی اسکندان و … از جاذبه های مورد بازدید این شهرستان به شمار می روند. ما در این مقاله قصد داریم شما را با روستای میلان آشنا نماییم. همان طور که گفته شد روستای میلان یکی از روستاهای گردشگری اسکو معرفی می شود که یکی از روستاهای تاریخی با قدمتی طولانی به شمار می رود. این روستا که در 20 کیلومتری از تبریز واقع شده یکی از آباد ترین دهستان های آباد و سرسبز آذربایجان شرقی است.

نقشه  و معرفی بخش های مختلف

نقشه  و معرفی بخش های مختلف

به هر روستایی از ایران را که بنگرید با مهاجرت به سوی شهرها مواجه بوده، اما میلان از جمله روستاهایی به شمار می رود که با پدیده مهاجرت رو به رو نبوده حتی می توان گفت که بر تعداد جمعیت مردم ساکن در این روستا افزوده شده است. در نقاط مختلف از روستای میلان ساخت و سازهایی را به انجام رسانده اند و آپارتمان هایی چند طبقه را می توان با رفتن به آن جا مشاهده کرد. لازم به ذکر است که بگوییم مردم روستا در قدیم از طریق باغ هایی که در اختیار دارند درآمد خود را کسب خواهند کرد. محصولاتی که در این باغ ها برداشت می شود شامل فندوق، بادام، زردآلو، سیب، گردو و … می شود. از سال 1370 به بعد با توجه به اینکه شرایط آب و هوایی در این روستا تغییر کرد بسیاری از درختان خراب شدند و درآمد مردم از طریق محصولات باغداری بسیار کاهش پیدا کرد. با رفتن به روستای میلان می توانید از بناهای تاریخی مختلفی دیدن نمایید که معروف ترین آن ها حمام میلان به شمار می رود و از قدمت زیادی برخوردار است. آبشارهای زیادی در نزدیکی روستا وجود دارد که علاقه مندان به طبیعت می توانند برای بازدید از آنها راهی شوند و ساعاتی از روز را در این مناطق به سر ببرند.

علاقه مندان به بازدید از روستای میلان می توانند بلیط اتوبوس خود را تهیه نمایند و راهی سفری پر از خاطره های لذت بخش شوند. از دیگر جاذبه های تاریخی که در این روستا می توان مشاهده کرد مسجد جامع آن است که قدمت آن با توجه به کتیبه ای که در مسجد وجود دارد به سال 1023 هجری قمری بر می گردد. این حمام را با توجه معماری آن زمان به صورت مجموعه ای از قنات، حمام، آب نما مسجد طراحی کرده اند. در این مسجد می توان 9 گنبد را مشاهده کرد که در سه طرف ایوان ساخته شده اند. ساخت و ساز این بنا را به نحوی انجام داده اند که با وجود گذشت سال ها هنوز هیچ گونه رانشی بر روی دیوارهای مسجد مشاهده نمی شود. ایوان های این مسجد علاوه بر اینکه زیبایی خاصی را به آن بخشیده اند آب و هوای مسجد را هم معتدل نگه می دارند. در سال 1379 این مسجد را در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسانده اند. مسجد سبزه میدان از دیگر مساجدی به شمار می رود که در این روستا زبان زد خاص و عام است، که بازدید از آن خالی از لطف نیست.

شرایط بازدید از روستای میلان

شرایط بازدید از روستای میلان

روستا ها یکی از مناطقی به شمار می روند که گردشگران علاقه خاصی به گشت و گذار در آن ها دارند، از این رو برای اینکه از روستای میلان اسکو دیدن نمایید نیازی نیست که هیچ گونه قانونی را پیگیری کنید، تنها زمانی که به بازدید از جاذبه های آن می پردازید تمام تلاش خود را به کار بگیرید که آسیبی به آن ها وارد نکنید.

 آدرس و نحوه دسترسی با وسایل مختلف

همان طور که گفته شد میلان در شهرستانی به نام اسکو واقع شده است. برای رفتن به این روستا باید جاده آذربایجان شرقی را در پیش بگیرد. بسیاری از افراد هنگام مسافرت ترجیح می دهند از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نمایند، در چنین شرایطی به راحتی می توانید به مستر بلیط مراجعه کنید و بلیط مورد نیاز خود را خریداری نمایید. از طرفی عده ای دیگر ممکن است سفر با ماشین های شخصی خود را خاطره انگیز تر بدانند، بنابراین این افراد باید مسیر آذربایجان شرقی را در پیش بگیرند و در بین راه به تابلوهایی که وجود دارد دقت نمایند تا بتوانند به روستای میلان دسترسی داشته باشند.

اشتراک‌گذاری
Author image
ashja
ashja

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

  1. محمد
    محمد
    14 شهریور 1401 در 02:06

    میلان نام یکی از ایلهای کرد ایران در کوه‌های مرزی استان آذربایجان غربی می‌باشد. همچنین در حوزه شهرستان مهاباد انشعاباتی از ایل میلان زندگی می‌کنند. قلمرو اولیه این ایل بخشی از کوه‌های مرزی آذربایجان غربی و ترکیه و قسمتی از سوریه را شامل می‌گردد که در جوار ایلات و طوایف وابسته خود به حیات ایلی ادامه می‌دهد. زبان مرسوم بین مردم ایل میلان کردی کرمانجی است اما در طی سده گذشته و مهاجرت بخش بزرگی از این ایل به مناطق دیگر ایران ، در حال حاضر مردم این ایل بطور عمده در شهرستان‌های ماکو ،شوط ،پلدشت ،چایپاره ،چالدران ، خوی ، اسکو ، لردگان ، شادگان و غیره به صورت پراکنده ساکن هستند.

    میلان (ماکو) روستایی در شهرستان ماکو
    میلان (اسکو) روستایی در شهرستان اسکو
    میلان (لردگان) روستایی در شهرستان لردگان
    میلان (شادگان) روستایی در شهرستان شادگان


      Notice: Undefined offset: 0 in /home/mag/domains/mag.mrbilit.com/public_html/mag/wp-includes/comment.php on line 912

      Notice: Trying to get property 'comment_type' of non-object in /home/mag/domains/mag.mrbilit.com/public_html/mag/wp-includes/comment.php on line 912
    • جلال ترابی
      جلال ترابی
      24 شهریور 1401 در 04:05

      ممنونم از اطلاعات ارزنده ای که به اشتراک گذاشتید