امامزاده عبدالله همدان

امامزاده عبدالله همدان

افراد با اهداف مختلفی راهی سفر می شوند که یکی از آنها زیارت از امکان متبرکه به خصوص امامزادگان به شمار می رود. ایران کشوری به حساب می آید که در آن امامزادگان بی شماری وجود دارد و یکی از آنها امامزاده عبدالله همدان محسوب می شود. در فرهنگ ایرانی، مکان های متبرکه و قبور شخصیت های بزرگ اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از دیرباز تا کنون از احترام خاصی در میان مردم برخوردار بوده است. آنچه به جایگاه قبور متبرکه، بیش از پیش اهمیت بخشید، ورود آئین مقدس اسلام به ایران بود که بسیاری از ارزش ها و مبانی اعتقادی مردم را مستحکم و به خود پایبند نمود. گرایش فرهنگی مردم موحد و یکتا پرست این سرزمین به دین اسلام از یک طرف، و گرایش اعتقادی و حترام اکثریت مردم ایران به امام علی و فرزندان ایشان از طرف دیگر باعث شد تا مهاجرت نسل های بعدی آن حضرات به سمت سرزمین های ایران، که برای آن ها در حکم یک پناهگاه امن در مقابل کینه عباسیان و امویان تلقی می شد، با ابراز محبت و حسن رفتار مردم آن مواجه شود. در این بخش از مجله مستر بلیط در مورد امامزاده عبدالله همدان اطلاعات کاملی را در اختیارتان قرار می دهیم.

معرفی امامزاده عبدالله همدان

معرفی امامزاده عبدالله همدان

گردشگری مذهبی یکی از شکل های گردشگری به شمار می رود که با اعتقادات و باورهای مذهبی بازدیدکنندگان یا قدمت و جاذبه تاریخی مکان های مذهبی گره خورده است و ریشه در تاریخ ایجاد مذاهب دارد و ظرفیت عظیمی را برای جذب گردشگر در مناطق مختلف ایجاد می کند. کشور ایران به دلیل برخورداری از منابع سرشار محیطی و بهره گیری از پشتوانه تاریخی – فرهنگی چند هزارساله، قابلیت ویژه ای در توسعه خدمات گردشگری دارد. یکی از شهرهایی که دارای چندین امامزاده است، شهر همدان به شمار می رود و یکی از امامزادگان آن امامزاده عبدالله همدان محسوب می شود که سالانه زوار زیادی به آنجا می روند. این امامزاده محل دفن دو تن از امامزادگان با نام های امامزاده عبدالله و پدر ایشان امامزاده احمد است که با نام امامزاده عبدالله شهرت دارد. گفته می شود که نسب ایشان به امام هفتم می رسد و به تصریح می شود که حضرت امامزاده عبدالله (علیه السلام) درهمدان سکونت داشته است و یک تیره از علویان مهاجر و سادات موسوی ساکن در همدان را از این شجره مبارکه می توان دانست. شجره نامه این دو امامزاده به این شرح است: «قتیل القرامطه جناب احمد بن محمد ابن ابراهیم بن عبیدالله بن موسى الکاظم (علیه السلام)». لازم به ذکر است که اطلاعات دقیقی از تولد و فات این امامزادگان در دست نیست. این مکان در بین اهالی همدان بسیار محبوب است به طوری که افراد پس از ازدواج به طواف این مکان می پردازند.

ساختار و معماری بنای امامزاده

ساختار و معماری بنای امامزاده

بنایی که هم اکنون قابل مشاهده است، به جای بنایی کوچک که متعلق به دوران قاجار بود، ساخته شده است که طاق سنگی چهارضلعی با گنبدی از شیروانی بود. در حال حاضر این مکان بسیار گسترش پیدا کرده است و به طوری که گنبد و دو گلدسته طلائی رنگ بقعه امامزاده از فاصله های دور به وضوح خودنمایی می کند. این بنا دارای مساحتی در 5700 متر مربع است که در دو طبقه ساخته شده است. در حال حاضر این مکان دارای امکانات متعددی از جمله حجرات، کتابخانه، موزه زائرسرا، قسمت های اداری، سالن های جلسات و مراسم مذهبی و … است. اگر می خواهید سفری به این منطقه داشته باشید می توانید بلیط سفر خود را به صورت آنلاین از مستر بلیط تهیه کنید و خود را به شهر همدان برسانید و به زیارت این مکان بروید.

راه های دسترسی به امامزاده عبدالله

راه های دسترسی به امامزاده عبدالله

برای اینکه از این محل دیدن کنید باید راهی شهر همدان شوید که با خرید بلیط قطار همدان می توانید این سفر را آغاز کنید. در شهر همدان باید به سراغی میدانی بروید که با نام این امامزاده مزین است و در خیابان بابا طاهر قرار دارد. کلیه وسایل نقلیه عمومی که در شهر قرار دارند می توانند شما را به این ناحیه از شهر برسانند پس مطمئنا دسترسی راحتی به این مکان خواهید داشت.

بازدید از امامزاده عبدالله همدان

زیارت از این مکان در هر زمانی امکان  پذیر است و شرایط خاصی برای شما دربر ندارد. مدت زمانی که می خواهید در این مکان به سر ببرید به خود شما بستگی دارد. در این مکان کلیه امکانات رفاهی وجود دارد و همچنین اگر تصمیم دارید شب را در شهر همدان بگذرانید رزرو هتل خود را می توانید به صورت آنلاین انجام دهید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *