جاده دوهزار و سه هزار تنکابن

جاده دوهزار و سه هزار تنکابن

فرا رسیدن تعطیلات همواره بهترین فرصت است تا از هیاهو و شلوغی آزاردهنده شهرها فاصله بگیریم و مدتی را در دل پرمهر طبیعت سپری کنیم و از آرامش نهفته در آن، بهره مند شویم. جاده دوهزار یکی از زیباترین مسیرهای جنگلی شمال ایران به شمار که در میان مسافران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این مسیر چشم نواز از شهر خرم آباد واقع در جنوب تنکابن آغاز می شود و با عبور از جنگل های سرسبز و رویایی البرز در مجاورت رودخانه پرخروش دوهزار، منظره ای بی نهایت زیبا و ستودنی را خلق نموده است. این مکان سرسبز و خوش آب و هوا، یک منطقه گردشگری بسیار معروف است که از توابع بخش خرم آباد شهرستان تنکابن محسوب می شود و در استان مازندران قرار گرفته است. جاده دوهزار و سه هزار تنکابن همه ساله گردشگران بسیاری را از سراسر ایران به سمت خود جذب می کند و اوقاتی فرح بخش برای آنها رقم می زند. اگر تمایل دارید تا تعطیلات خود را در این منطقه گردشگری سرشار از شگفتی سپری کنید و خاطرات خوشی را از این سفر در ذهن خود ثبت نمایید؛ به شما توصیه می کنیم تا در ادامه این مقاله با مجله مستر بلیط همراه باشید تا به اطلاعات مفیدی در خصوص آن دست پیدا کنید.

جاذبه های جاده دوهزار چیست؟

جاذبه هایجاده دوهزار و سه هزار تنکابن چیست؟

  1. رودخانه دوهزار

این رودخانه از کوه های الموت قزوین و تخت سلیمان سرچشمه می گیرد و درست از کنار روستا عبور می کند. رودخانه دوهزار با دارا بودن آبی زلال و خنک، بستری مناسب جهت گردش و تفریح را برای گرشگران فراهم آورده است.

  1. سواحل شهسوار

زیباترین منظره ای که در ابتدای مسیر چشم هر مسافری را به خود خیره می کند، نمای مسحور کننده طبیعت شهسوار و ساحل دریای مازندران است. خانه های محلی با سقف شیروانی که در میان این همه سرسبزی قرار گرفته اند، چشم اندازی شگفت انگیز به این منطقه بخشیده اند.

  1. پارک جنگلی چالدره

این پارک دلباز در دره ای عمیق و سرسبز میان دو رودخانه دوهزار و سه هزار واقع شده است. در پارک جنگلی چالدره بقایایی از چندین قلعه قدیمی وجود دارند که از قدمت تاریخی آن خبر می دهند. این اقامتگاه گردشگری فوق العاده، با برخورداری از امکاناتی نظیر پارکینگ، آلاچیق، سرویس بهداشتی و طبیعتی دل انگیز، مکانی کم نظیر برای ورزش، تفریح و اقامت است.

پارک جنگلی چالدره

  1. قله سیالان و ارتفاعات گردکوه

قله سیالان با داشتن 4250 متر ارتفاع، عنوان بلندترین کوه تنکابن را از آن خود کرده است. صعود به این قله به دلیل وجود مسیری با شیب بسیار ملایم با برخورداری از بهترین مناظر طبیعی، یک انتخاب عالی برای کسانی است که به کوهنوردی علاقه مند هستند. ارتفاعات گردکوه که در مرز بین استان های مازندران و البرز قرار دارد، از سمت شمال به دره دوهزار و از طرف جنوب نیز به منطقه رودبار الموت واقع در استان قزوین مشرف است.

  1. دشت دریاسر

در مسیر صعود به قله سیالان، با دشتی سرسبز مواجه خواهید شد که دریاسر نام دارد و از همه طرف با کوهستان محصور شده است. دشت دریاسر در واقع مرزی سبز است که جنگل های رویایی شمال را به کوه های یخچالی الموت مربوط می کند.

مسیر دسترسی به جاده جاده دوهزار و سه هزار تنکابن

جاده دوهزار تنها حدود 270 کیلومتر از تهران فاصله دارد. اگر قصد دارید از طریق جاده چالوس عازم آنجا شوید، زمان سفر شما تقریبا شش ساعت طول خواهید کشید. اگر هم می خواهید از شهر تنکابن خود را به این منطقه گردشگری برسانید، باید ابتدا به سمت خرم آباد که شهری کوچک در 10 کیلومتری تنکابن است، حرکت کنید. سپس بعد از طی 15 کیلومتر، به منطقه ای به نام قلعه گردن می رسید و می توانید مسیر خود را در جاده دوهزار ادامه دهید. این جاده زیبا در فصل های بهار و پاییز به دلیل برخورداری از طبیعت رنگارنگ و آب و هوای دل انگیز، تفرجگاه مورد علاقه بسیاری از گردشگران به شمار می آید. اگر قصد بازدید از این جاذبه طبیعی بی نظیر را دارید؛ به شما پیشنهاد می کنیم تا با تهیه اینترنتی بلیط اتوبوس تنکابن از سایت مستر بلیط، در زمان و هزینه های خود صرفه جویی نموده و سفری آرام و امن را تجربه کنید.

مسیر دسترسی به جاده دوهزار

منطقه جنگلی جاده دوهزار و سه هزار تنکابن

وجود رودخانه سه هزار جلوه ای بی همتا به طبیعت تنکابن بخشیده است. تمامی سنگ ها و صخره های این منطقه رختی از جنس خزه به تن کرده اند و درختان مانند چترهایی سبز، بر فراز جاده های دوهزار و سه هزار سایه افکنده اند. این جاذبه بکر و دست نیافتنی که توسط کوه های استوار البرز محافظت می شود، از آب و هوایی بسیار مطبوع برخوردار و به همین دلیل نیز در میان گردشگران به شدت پرطرفدار است. دره سه هزار را به راحتی می توان از بخش غربی علمکوه مشاهده کرد. در منطقه جنگلی سه هزار، رودخانه ای به همین اسم وجود دارد که در واقع از به هم پیوستن رودهای شلفرود، گرمارود و مرانرود ایجاد شده است. نام اصلی این رودخانه «سه هراز» بوده، اما بعدها به «سه هزار» معروف می شود. این رود خروشان دارای 57 کیلومتر طول است و با پشت سر گذاشتن جلگه حاصلخیز شهسوار، در نهایت به دریای خزر می ریزد. ناگفته نماند که با وجود آبشارهای دیدنی و چشمه های متعدد آب گرم و آب معدنی شلف در این جنگل، مسافران آرامشی غیر قابل توصیف را از طبیعت زیبای شمال دریافت می کنند. لازم به ذکر است که نسبت به جاده دوهزار، در جاده سه هزار پروژه های ساخت و ساز کمتری صورت گرفته و به همین دلیل طبیعت آن دست نخورده باقی مانده و دنج تر است. همچنین این مسیر از پوشش گیاهی متنوع تری برخوردار است. بومیان این منطقه نیز، در آلاچیق ها و دکه های بسیاری، اقدام به فروش محصولاتی مانند نان سنتی، کره محلی و مربای خوش طعم بهار نارنج کرده اند. در مسیر جاده سه هزار، روستاهای فوق العاده زیبایی مثل درجان، مران، شهرستان، سرن، قاضی محله، هلوان، جوربالان و جیربالان وجود دارند که می توانید بخشی از اوقات خود را در آنها سپری کرده و به استراحت بپردازید.

مسیر دسترسی به جاده سه هزار

جاده دوهزار و سه هزار تنکابن در غرب استان مازندران قرار گرفته اند. رامسر نیز در فاصله 58 کیلومتری جاده سه هزار واقع شده است. برای دسترسی به جنگل‌ های زیبای سه هزار، دو مسیر متفاوت از تهران وجود دارد که شما می توانید هر کدام که مایل بودید را انتخاب کنید. برای رفتن به این جاده می توانید از مستر بلیط نیز کمک بگیرید.

مسیر دسترسی به جاده سه هزار

مسیر تنکابن

امکان رسیدن به جنگل سه هزار از طریق جاده چالوس برای مسافران فراهم است. تنها کافی است خود را از تنکابن به خرم آباد برسانید که نقطه شروع جاده دوهزار محسوب می شود. شما می توانید به سادگی با کمک گرفتن از تابلوهای راهنمایی که در شهر تنکابن وجود دارند، راه خود را به جاده های دوهزار و سه هزار پیدا کنید. پس از طی مسافتی حدود 16 کیلومتر، به دو راهی جاده دوهزار و سه هزار خواهید رسید که پس از ورود به جاده سه هزار و پیمودن 5 کیلومتر، به منطقه جنگلی زیبای سه هزار دست پیدا می کنید.

مسیر الموت

شما می توانید از طرف قزوین و جاده الموت نیز خود را به جاده دوهزار و سه هزار تنکابن برسانید. به این صورت که با گذر از میدان ورودی قزوین که میدان مینودر نامیده می شود، به گرمارود بروید و 65 کیومتر در یک جاده خاکی، مستقیم به سمت جنگل های سه هزار رانندگی کنید. جالب است بدانید که این جاده خاکی از طرف شهسوار، در حقیقت انتهای جاده سه هزار محسوب می شود. شما می توانید در طول مسیر خود، از روستای پیچه بن، آبشار گلالک و چشمه های طبیعی فراوان نیز دیدن کنید و لذت تماشای این زیبایی های کم نظیر را به چشمان خود هدیه دهید. مسیر دوم از سمت قزوین و جاده الموت است. بدین ترتیب که از میدان ورودی قزوین (میدان مینودر)  ابتدا به گرمارود و پس از گرمارود یک جاده خاکی به طول ۶۵ کیلومتر تا جنگل‌های سه هزار راه است. این جاده خاکی از سمت شهسوار دقیقاً انتهای جاده سه هزار است. در این مسیر روستای زیبای پیچه بن و آبشار گلالک و چشمه‌های فراوان، زیبایی مسیر را دو برابر می‌کند.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *