برکه شاه غیب فرمشکان کوار

برکه شاه غیب فرمشکان کوار

کوار یکی از شهرستان های استان فارس به شمار می آید که مرکز آن شهر کوار است. این شهرستان دارای تاریخی غنی و آب و هوایی معتدل مدیرترانه ای است و همین موضوع باعث شده است که محل مناسبی برای سفر به شمار آید. سالانه افراد زیادی برای دیدار از این شهرستان راهی سفر می شوند. شهر کوار در سال ۵۰۰ میلادی توسط قباد اول ساسانی بنیان گذاشته شد. البته آثار کاخی هخامنشی به جا مانده در این شهرستان و تپه‌های باستانی پیش از تاریخ و همچنین بنای سد تاریخی بند بهمن، نشان می‌دهد که بسیار بیشتر از زمان قباد ساسانی، منطقه کوار سکونتگاه و البته ناحیه‌ای آبادان و حاصلخیز و از منابع مهم تأمین غلات و میوه جات در ایران بوده است. در این منطقه می توانید آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی متعددی را ببنید که از میان آنها می توان به تپه‌های تاریخی پیش از تاریخ،  بند بهمن، بقعه امام زاده ابوالقاسم، امام زاده زکریا، برکه شاه غیب و … را نام برد. در این بخش از مجله مستر بلیط در مورد برکه شاه غیب فرمشکان کوار اطلاعاتی را برای شما جمع آوری کرده ایم که بهتر است برای آشنایی بیشتر با این مکان ادامه این مطلب را از دست ندهید.

معرفی برکه شاه غیب فرمشکان کوار

معرفی برکه شاه غیب فرمشکان کوار

زندگی شهری و مدرن امروزی باعث شده است که افراد از طبیعت فاصله بگیرند و این موضوع نیاز انسان به طبیعت را از بین نبرده است. حتی شاید بتوان گفت که باعث نیاز هر چه بیشتر به طبیعت هم شده است. همین موضوع نوعی از سفر را رقم زده است که با نام طبیعت گردی شناخته می شود و افراد زیادی سالانه به این نوع سفر می روند، در این سفر، هدف دیدار  از جاذبه های طبیعی است. در ایران جاذبه های طبیعی متعددی وجود دارد که یکی از آنها برکه شاه غیب فرمشکان کوار به شمار می رود. این پدیده طبیعی در دهستان فرمشکان و جنوب روستای خرمایی، یکی از بخش های شهرستان کوار در استان فارس، قرار دارد. این ناحیه که طبیعتی زیبا دارد، محلی برای گذران اوقات فراغت مسافران و گردشگران زیادی است و سالانه افراد زیادی به این منطقه می روند. در این منطقه امام زاده شاه غیب هم وجود دارد و دلیل نام گذاری این برکه نیز وجود امام زاده محسوب می شود. افراد زمانی که برای دیدار از این امامزاده می روند زمانی را نیز در این محل می گذرانند. لازم به ذکر است که این ناحیه در ۲۰ کیلومتری کوار قرار گرفته است.

ساختار و طبیعت برکه شاه غیب

ساختار و طبیعت برکه شاه غیب

این برکه در محوطه ای با  18 هکتار مساحت قرار دارد و ابعاد آن 10 در 10 متر است، همچنین عمق برکه در حدود 5 متر می شود. در این محوطه می توان چمن زار زیبا، درختان مورد و همچنین چشمه هایی با آب گوارا را مشاهده کرد که از این محل تفرجگاهی بسیار مفرح ساخته اند. اطراف این محوطه، منطقه ای در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار وجود دارد که پر از سفال های زمخت و ظریف چرخ ساز است و احتمال داده می شود که یک شهر تاریخی بوده است و تا دامنه کوه مشرف به دشت فرمشکان ادامه دارد. در این محوطه چشمه های خود جوش زیادی دیده می شود که بر زیبایی و ارزش آن افزوده است.

راه های دسترسی به برکه شاه غیب کوار

برای دیدار از این محل باید به شهرستان کوار در استان فارس سفر کنید. می توانید هم از وسایل نقلیه عمومی و هم خودرو شخصی برای سفر استفاده کنید. اگر تصمیم گرفتید با وسایل حمل و نقل عمومی سفر کنید باید اقدام به خرید بلیط اتوبوس از مستر بلیط کنید و خود را به این محل برسانید. اگر هم با خودرو شخصی سفر خود را شروع کردید با به جنوب روستای خرمایی و به فاصله ۲ کیلومتری سمت چپ جاده بروید که در آنجا می توانید شاهد یک چمنزار بزرگ مملو از درختان چنار، سپیدار و مورد و یک برکه بسیار زیبا با آب فوق العاده شفاف باشید.

بازدید از برکه شاه غیب فرمشکان کوار

بازدید از برکه شاه غیب فرمشکان کوار

برای دیدار از این محل شرایط خاصی وجود ندارد و می توانید به راحتی و بدون پرداخت هیچ هزینه ای از این محل دیدن کنید. در زمانی که در این طبیعت به سر می برید می توانید سری به شاه غیب بزنید و به زیارت ایشان نیز بروید. در این محل امکانات رفاهی خاصی وجود ندارد و بهتر است وسایل مودر نیازتان را همراه خود ببرید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *