کشور ایران، با تمدن ۲۵۰۰ ساله خود، یکی از تاریخی ترین کشورهای جهان محسوب می شود. خب قطعا با توجه به تاریخ و تمدنی که ایران دارد، ساختمان ها و مکان هایی هم از گذشته باقی مانده اند که نشان گر این تمدن و قدمت هستند. به عنوان مثال آذربایجان غربی، بکی از کهن ترین استان های این کشور زیبا و تاریخی به شمار می رود، که مکان های تاریخی و مذهبی بسیار زیادی در آن دیده می شود. از آنجایی که دین عموم از گذشته تا کنون متغییر بوده است و افراد ادیان های به خصوص خود را پرستش می کردند، مکان هایی همانند، مساجد، کلیسا، آتشکده و … هم وجود دارند که نشان گر تفاوت در دین و پرستش مردم هستند. البته از زمانی که اسلام در بین مردم ثابت شد و عموم هم آن را به عنوان دین اصلی خود برگزیدند، به مرور مساجدها و مکان های مذهبی دیگری هم رایج شدند که بقعه ایوب انصار هم نمونه ای از آن ها است. مجله مستر بلیط تلاش کرده است تا تمام نکاتی که شما راجع به این مقبره نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهد، پس حتما مقاله را تا انتها دنبال کنید.

درباره بقعه ایوب انصار

درباره بقعه ایوب انصار

جالب است بدانید که بقعه ایوب انصار، یکی از مهم ترین امکان مهم و تاریخی استان آذربایجان محسوب می شود. البته از آنجایی که کمی موقعیت مکانی آن دور از سطح شهر است، گردشگران و افراد کمتری هم او را می شناسند و یا برای بازدید از آن می روند. شاید امروزه این مقبره چیزی جز یک ساختمان تاریخی نباشد، اما در گذشته اهمیت زیادی برای افراد داشته است. اگر جزء آن دسته کسانی باشید که علاقه زیادی به خواندن مطالب تاریخی دارید، قطعا می دانید که مقبره و آرامگاه ها، فقط برای افراد خاص و با ارزش ساخته می شدند که در ادامه وب سایت مستر بلیط، جزئیات بیشتری راجب تاریخچه بقیه ایوب انصاری مطالعه می نمایید‌.

تاریخچه بقعه ایوب انصار

همان طور که در بالا هم بیان شد، قطعا ایوب انصاری شخصی عرفانی و با ارزشی برای مردم بوده است که پس از مرگ او، به ساخت مقبره اقدام کرده اند. با توجه به سخنان مردم بومی و مدارک های بجا مانده، محققان بر این فرضیه اند که بقعه ایوب انصاری در  دوره صفوی ساخته شده است. زیرا در هر دوره، یک سبک خاص برای ساختن بناها وجود داشته است که این مقبره هم معماری مخصوص به سلسله صفویان را دارد.

نقشه و معرفی بخش های مختلف

نقشه و معرفی بخش های مختلف

زمانی که برای بازدید از این بنا اقدام کنید، شاید چیزی جزء یک بنای سنگی نسبتا فرسوده مشاهده نکنید. اما زمانی که وارد مقبره اصلی می شوید، می توانید شاهد معماری اصلی آن هم باشید. از آنجایی که امروزه هم افراد زیادی از این مجموعه به عنوان یک زیارتگاه استفاده می کنند، مشاهده و دسترسی به مقبره و مکان اصلی آن ممکن است و گردشگران هم می توانند به راحتی از آن جا بازدید کنند. البته همان طور که ذکر کردیم، موقعیت مکانی این بنای مذهبی، به دلیل این که کمی از شهر دورتر قرار دارد، باعث شده است تا افراد زیادی مشتاق بازدید آن نباشند. همچنین مصالح اصلی که در ساخت بقعه ایوب انصاری به کار رفته اند، شامل سنگ لاشه، قلوه سنگ، آهک، ملات ماسه سیمان و … هستند.

این مجموعه جنسی کاملا از سنگ دارد که همین موضوع باعث شده است تا عمر و دوام آن افرایش یابد و با سختی در برابر عوامل جوی واکنس نشان دهد. اگر قصد بازدید از این مقبره را دارید، خود را آماده دیدن هر منظره جالب و زیبایی از ارتفاعات کنید. زیرا این مجموعه در ارتفاعات قرار گرفته است که از این ارتفاعات می توان منظره بکر و زیبای استان آذربایجان غربی را تماشا کرد. شاید با خواندن مطالبی که در بالا بیان کردیم، چیزی جزء یک ساختمان سنگی در ذهن تان پدید نیاید، اما باید ذکر کنیم که اصلا این گونه نیست و ساختاری که در معماری آن وجود دارد، باعث شده است تا بقعه ایوب انصاری جزء زیباترین آرامگاه ها شناخته شود.

شرایط بازدید از بقعه ایوب انصار

شرایط بازدید از بقعه ایوب انصار

برای بازدید از این مکان مذهبی، حتما در ساعاتی که خورشید در آسمان قرار دارد، اقدام کنید. همان طور که ذکر شد باید سری به ارتفاعات بزنید و خب این کار هم در شب ممکن نیست. همچنین تمام لوازم و و وسایل مورد نیاز را جهت بازدید با خود به همراه داشته باشید. زیرا مسیر نسبتا طولانی باید پیاده روی شود تا به مقبره اصلی برسید. اگر هم قصد دارید از دیگر شهرها برای تماشا کردن بقعه ایوب انصاری بروید، پیشنهاد ما این است که حتما بلیط اتوبوس تکاب که هزینه کمتری نسبت به بقیه بلیط های حمل و نقل دارد را تهیه و سفر خود را در استان زیبا و تاریخی آذربایجان غربی آغاز کنید.

آدرس و نحوه دسترسی یا وسایل مختلف

بدون شک تا کنون متوجه موقعیت مکانی نسبتا نامناسب این بقعه شده اید. به همین دلیل برای بازدید فقط تا حدی می توانید از وسایل نقلیه شخصی استفاده کنید و مسیر نسبتا زیادی را باید با پیاده روی بگذرانید. همچنین بقعه ایوب انصاری دقیقا در ۱۳ کیلومتری تکاب قرار دارد که با پرس و جو محلی و حتی نقشه، می توانید آن را بیابید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *