در جهان امروز، گردشگری، رویکرد گسترده ای به طبیعتگردی دارد؛ زیرا که انسان های خسته از زندگی ماشینی، همواره به دنبال گریزگاه هایی هستند که بتوانند اوقات فراغت خود را در فضاهایی دور از هیاهوی زندگی مدرن بگذرانند. برای این افراد، طبیعت بهترین گذرگاه و پناهگاه به شمار می آید. در جامعه ای که مقصد گردشگری است، کیفیت زندگی ساکنان آن در همه ابعاد از گردشگری تأثیر می پذیرد. در جهان امروز، توریسم رویکرد گسترده ای به موضوع اکوتوریسم دارد، زیرا مردم در حال سفر به مناطق طبیعی بوده و از چشم انداز های طبیعی، حیوانات وحشی، گیاهان و … لذت می برند. این بخش علاوه بر درآمدزایی نقش مهمی را در محافظت از محیط زیست گیاهی و جانوری ایفاء می نماید علاوه بر آن منشاء درآمد برای بومیان منطقه خواهد بود. تحقیقات نشان می دهد که گردشگران طبیعی بیشتر علاقمند به مناطق بکر و محیط های دست نخورده هستند. در این بخش از مجله مستر بلیط در مورد یکی از جاذبه های طبیعی شهرستان بابل که با نام آبشار کیمون شناخته می شود، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهد.

معرفی آبشار کیمون

معرفی آبشار کیمون

بابل یکی از شهرستان های استان مازندران به شمار می رود که سالانه افراد زیادی به آن سفر می کنند. این شهرستان از شمال به شهرستان‌های ساحلیِ بابلسر و فریدونکنار، از شمال شرقی به شهرستان سیمرغ، از شرق به شهرستان‌های قائم شهر و سوادکوه شمالی، از جنوب شرقی به شهرستان سوادکوه، از غرب به شهرستان آمل و از جنوب به رشته کوه البرز و شهرستان فیروزکوه، استان تهران، همسایه است. در این شهر جاذبه های گردشگری طبیعی متنوعی وجود دارد که یکی از آنها آبشار کیمون به شمار می رود. این آبشار در روستای به نام کیمون قرار دارد و در 30 کیلومتری شهر بابل واقع شده است. روستای کیمون بابل در منطقه‌ای با نام بندپی شرقی در شمال ایران واقع شده است. بخش بندپی شرقی یکی از بخش‌های بابل به شمار می رود، که در جنوب آن قرار دارد. بندپی شرقی مجموعاً 30 هزار نفر جمعیت دارد و یکی از بزرگ‌ترین بخش‌های شهرستان بابل در استان مازندران به حساب می‌آید و مناظر بی‌نظیری از دشت، جلگه و کوهستان را در دل خود جای داده است. در این روستا علاوه بر این آبشار زیبا جاذبه های گردشگری دیگری نیز وجود دارد که در صورت سفر به این منطقه می توانید از آنها دیدن کنید.

ساختار و طبیعت آبشار

ساختار و طبیعت آبشار

این آبشار که زیبایی ویژه ای دارد که منشاء آن رودخانه زلال و خروشانی است که در روستای کیمون جریان دارد. اطراف این آبشار را درختان بلند و سر به فلک کشیده احاطه کرده اند که خود باعث زیبایی محیط شده اند. در زیر این آبشار حوضچه ای ایجاد شده است که محل مناسبی برای آب تنی و شنا به شمار می رود. در این محل می توانید فعالیت های مختلفی را انجام می دهید که شامل عکاسی، شنا، آب تنی، پیاده روی می شود. مستر بلیط به شما پیشنهاد می کند در صورتی که به این منطقه سفر کردید حتما از این آبشار دیدار کنید.

راه های دسترسی به آبشار

برای اینکه به این محل بروید در ابتدا بلیط اتوبوس بابل را به صورت آنلاین خریداری کنید و به این شهر بروید. سپس با وسایل نقلیه عمومی موجود در این شهر خود را به روستای کیمون برسانید و سپس از آنجا با طی کردن مسیری به صورت پیاده به این آبشار برسید.

بازدید از آبشار کیمون

بازدید از آبشار کیمون

دیدار از این آبشار نیازی به پرداخت هزینه ندارد و می توانید به صورت رایگان به این محل بروید. لازم به ذکر است که در این محل امکانات رفاهی چندانی وجود ندارد به همین خاطر بهتر است وسایل مورد نیازتان را با خود ببرید تا مشکلی برای شما پیش نیاید.

اشتراک‌گذاری
Author image
ashja
ashja

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

  1. محسن داداش پور باکر
    محسن داداش پور باکر
    4 شهریور 1403 در 01:40

    🌍#بندپی
    🌍#ادملا
    💠#چادرکا

    🔹رودخانه چادرکا

    واژه شناسی

    💠چادرکا: خیمه امیر کا
    💠چادرکا: نام رودخانه هم است.

    ✍چادر نام رودخانه ای شگفت انگیز و جذاب در روستای کهن ادملا واقع در بخش بندپی شرقی شهرستان بابل در استان مازندران می باشد.

    📌این رودخانه از ارتفاعات جنوبی روستا شروع و در نهایت به رودخانه کلارود بخش بندپی غربی می پیوندد.

    🔵#آبشار_چادرکا:
    وجود چند آبشار بر روی این رودخانه ی زلال و شفاف در بالادست، بویژه در مراتع جنگلی #کیمون موجب جذب توریست و زمینه ی حضور گردشگران از راههای دور و نزدیک شده است.

    👈چادرکا از دو کلمه ی ((چادر)) و ((کا)) تشکیل می شود.
    چادر: به معنی خیمه، کیمه، سرپناه و سایبان است.
    کا: به معنی بازی و همچنین نام امیری به نام کا بوده است که روزگاری در ادملا بخش بندپی شرقی زندگی می کرده است.

    📜بر اساس یافته های شفاهی ، تحقیقات میدانی و اقتباس از کتاب سفرنامه رابینو، امیرکابن و ورداسف یکی از حکام غیرمستقل طبرستان ( ۳۱۲ هَ . ق . / ۹۲۵ م ) . || ابن امیر کا معاصر قابوس بن وشمگیر بوده است . ( مازندران و استرآباد تألیف رابینو ص ۱۴۶ ) .

    منبع: شجره نامه اشاداد جلد دوم محسن داداش پور باکر
    @edmolavand
    ✍#محسن_داداش_پور_باکر
    1403/06/03