دریاچه‌ خلشکوه

دریاچه‌ خلشکوه

شکل های متنوعی از گردشگری وجود دارد که یکی از آنها، طبیعت گردی محسوب می شود. طبیعت گردی پدیده ای مدرن است که انگیزه اصلی آن گردشگری، مشاهده و لذت از طبیعت و پدیده ها و چشم اندازهای طبیعی و فرهنگی است و از آن می توان به عنوان یکی از منابع جدید درآمد در راستای توسعه پایدار نام برد. طبیعت گردی مسئول اصلی مسافرت به محیط های طبیعی و بکر و کمک به اقتصاد مردم محلی محسوب می شود. این نوع گردشگری مبتنی بر فعالیت های کلی زیر است: فعالیت ها و استفاده های مصرفی (مانند فعالیتهای تفریحی، شکار، ماهیگیری)، ماجراجویی و تفریح در هوای آزاد، لذت بردن منفعل از مناظر و حیوانات و جانوران و فعالیت های غیر مصرفی به منظور حفاظت و پژوهش. جاذبه های طبیعی مختلفی وجود دارد که مردم برای دیدار از آنها راهی طبیعت می شوند که دریاچه ها از جمله این جاذبه ها به شمار می روند. دریاچه ها به دلیل چشم انداز زنده طبیعی، محیط زیست با کیفیت چشم گیر و ویژگی های فرهنگی خود از جاذبه های با ارزش گردشگری به شمار می روند. در واقع دریاچه ها منابعی مهم برای گردشگری هستند و گردشگری دریاچه نقش بسیار مهمی در توسعه گردشگری دارد. در ایران دریاچه های کوچک و بزرگ زیادی وجود دارد که یکی از آنها دریاچه‌ خلشکوه در شهرستان رودبار به شمار می رود.

معرفی دریاچه‌ خلشکوه

معرفی دریاچه‌ خلشکوه

شهرستان های شمالی ایران، اغلب به عنوان مقاصدی برای سفر به شمار می روند که یکی از آنها شهرستان رودبار است. این شهرستان در استان گیلان قرار دارد و به عنوان مرکز زیتون شهرت پیدا کرده است. مرکز این شهرستان رودبار به شمار می رود که در 67 کیلومتری جنوب رشت و در مسییر بزرگراه قزوین – رشت قرار دارد و سفید رود از میان آن می گذرد. آب و هوای نواحی شمالی این شهرستان تحت تاثیر دریای خزر معتدل و نیمه مرطوب و بخش های جنوبی آن معتدل و خشک است. در این شهرستان جاذبه های طبیعی زیادی وجود دارد که دریاچه‌ خلشکوه از جمله آنها محسوب می شود. این دریاچه در قسمت شمالی روستای خرمکوه و روستای کلیشم و در فاصله 80 کیلومتری از رودبار قرار گرفته است. گرداگرد این دریاچه طبیعتی زیبا وجود دارد که دلیل اصلی سفر گردشگران به این منطقه به شمار می رود و سالانه افراد زیادی را به سمت خود می کشاند. این دریاچه در میان این طبیعت صحنه ای خاص و رویایی را به وجود آورده است که چشم بینندگان را به خود میخکوب می کند. اگر می خواهید در مورد این دریاچه بیشتر بدانید این مطلب از مجله مستر بلیط را تا انتها دنبال کنید.

ساختار و طبیعت اطراف دریاچه

ساختار و طبیعت اطراف دریاچه

این دریاچه مساحتی در حدود 15 کیلومتر دارد و در بلندی کوه قرار گرفته و زیبایی محصور کننده ای به محیط اطراف خود داده است. در یاچه در منطقه‌ای کوهستانی و در ارتفاعی بیش از ۲۲۰۰ متری از سطح دریا واقع شده ‌است. پوشش گیاهی اطراف این دریاچه شامل ی از بابونه، مهر سلیمان (شقاقل)، گل چای، گل گاوزبان و صدها گونه گیاهی دیگر از خانواده‌های مختلف گیاهی می شود. این منطقه مأمن امنی برای جانداران زیادی است که از آن جمله می توان به گراز، موش خرما، سنجاب، روباه و مارهای سمی اشاره کرد. در میان دشت و درختان این منطقه می توان اشهد پرندگانی همچون کبک و تیهو و بلدرچین و شانه بسر بود که خود از شگفتی ها و مناظر زیبای این منطقه محسوب می شوند. بسیاری از افراد با خرید بلیط سفر خود از مستر بلیط به صورت آنلاین راهی این منطقه می شوند و از زیبایی ها و شگفتی های بی شمار این ناحیه بهره مند می گردند.

راه های دسترسی به دریاچه‌

راه های دسترسی به دریاچه‌

برای اینکه بتوانید از دریاچه را ببنید باید سفری به شهرستان رودبار داشته باشید که می توانید با خرید بلیط اتوبوس رودبار سفر خود را شروع کنید. پس از اینکه به شهر رودبار رسیدید باید به سمت روستای خرمکوه حرکت کنید تا بتوانید از نزدیک شاهد این دریاچه باشید. اگر هم با خودرو شخصی سفر می کنید باید از طریق جاده بره سر – لوشان به این محل بروید.

بازدید از دریاچه‌ خلشکوه

گشت و گذار در این ناحیه هزینه ای برای شما در بر ندارد و می توانید به صورت رایگان از آن دیدن کنید. در این محل امکانات رفاهی چندانی وجود ندارد پس زمانی که به آنجا می روید می توانید وسایل مورد نازتان را با خود ببرید. در این محل می توانید سرگرمی های مختلفی نظیر عکاسی، کوهنوردی، آب تنی، پیاده روی و … داشته باشید.

اشتراک‌گذاری
Author image
ashja
ashja

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران

  1. محمد یادگاری
    محمد یادگاری
    14 آبان 1403 در 08:33

    با سلام و احترام
    مسیر اصلی برای رفتن به دریاچه خلشکوه از لوشان ، جیرنده ، کلیشم است نه رودبار و روستای خرمکوه


      Notice: Undefined offset: 0 in /home/mag/domains/mag.mrbilit.com/public_html/mag/wp-includes/comment.php on line 912

      Notice: Trying to get property 'comment_type' of non-object in /home/mag/domains/mag.mrbilit.com/public_html/mag/wp-includes/comment.php on line 912
    • فاطمه امیری
      فاطمه امیری
      24 آبان 1403 در 11:37

      سپاس از همراهی شما.