هزینه سفر به دبی در سال 1401 چقدر است؟ در این مقاله از مجله مستر بلیط قصد داریم تا این موضوع را باهم بیشتر و بهتر بررسی کنیم. پس در ادامه همراه باشید.
دبی، یکی از توریستیترین شهرهای خاورمیانه به شمار میرود که سالانه پذیرای گردشگران بسیار زیادی از سراسر جهان است. این شهر به علت برخورداری از جاذبههای گردشگری بینظیر، مراکز تجاری لوکس و پیشرفته با حضور برندهای مطرح دنیا، معماری مدرن، مراکز تفریحی مهیج و جذاب، برگزاری رویدادهای مهم تجاری و فناوری به یکی از محبوبترین مقاصد گردشگری در دنیا تبدیل شده است.
هر ساله افراد زیادی از سرتاسر جهان با اهداف گردشگری و تجاری به این شهر زیبای حاشیه خلیج فارس سفر میکنند. با توجه به افزایش تصاعدی نرخ دلار و اختلاف محسوس هزینهها در دبی نسبت به تهران، یکی از موضوعات بسیار مهمی که باید قبل از سفر به دبی به آن توجه داشته باشید، هزینه سفر به دبی است تا در سفر خود، مدیریت هزینه بهتری داشته باشید.
در این مطلب از مستر بلیط قصد داریم هزینه سفر به دبی را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهیم؛ بنابراین اگر قصد سفر به این شهر توریستی را دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا با آگاهی کافی آماده سفر شوید.
هزینههای سفر به دبی
همانطور که در بخش قبل نیز به آن اشاره کردیم هزینه سفر به دبی، یکی از موارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشت. لازم به ذکر است که هزینه سفر به این شهر فقط به یک مورد ختم نمیشود و متناسب با هدف سفر گردشگری یا تجاری و بودجه مدنظر شما تغییر میکند.
بودجه شما برای این سفر، شامل موارد مختلفی از جمله هزینه خرید بلیط سفر، هزینه رزرو هتل محل اقامت، هزینه حمل و نقل درون شهری، هزینه تفریحات شهر دبی و غیره را است که باید قبل از سفر به دبی به طور دقیق مورد محاسبه قرار داد تا به شکل بهتری برای سفر خود برنامهریزی کنید و بدون دغدغه هزینه ابعاد مختلف سفر، اوقات خوشی را برای خود رقم بزنید. در ادامه این مطلب، برخی از موارد تاثیرگذار در هزینه سفر به دبی را مورد بررسی قرار میدهیم.
1. تهیه بلیط سفر
بدون شک اولین اقدامی که باید قبل از سفر صورت گیرد، تهیه بلیط است که اکثر مسافران جهت سفر به دبی، از طریق پرواز هوایی که اولین و راحتترین گزینه محسوب میشود، به این شهر توریستی سفر میکنند.
خوشبختانه شرکتهای زیادی در ایران وجود دارند که پروازهای مستقیم ایران به سمت دبی را پشتیبانی میکنند؛ این شرکتها با ارائه خدمات به مسافران کمک میکنند تا افراد بتوانند متناسب با شرایط خود، نوع سفر و بودجه موردنظر بهترین بلیط هواپیما را انتخاب کنند.
بهطور کلی قیمت بلیط رفت و برگشت سفر به دبی در سال ۱۴۰۱ با هواپیما فرست کلاس حدود ۴۲ میلیون تومان و قیمت بلیط هواپیما در کلاس اکونومی حدود ۲۰ میلیون تومان برای هر نفر است.
البته لازم به ذکر است که قیمت بلیط هواپیما دبی متناسب با شرایط مورد نظر هر فرد، متفاوت است و همچنین نرخ بلیط در ایرلاینهای مختلف خصوصا در زمانهای پیک سفر نیز میتواند متفاوت باشد. معمولا وقتی که به تعطیلات کریسمس و تعطیلات عید نوروز نزدیک میشویم مبلغ بلیط کمی افزایش میابد.
خوب است بدانید که علاوه بر سفر هوایی به دبی، انتخاب دیگری نیز پیشروی مسافران و گردشگران وجود دارد. با وجود اینکه سفر دریایی نسبت به سفر هوایی، رواج کمتری دارد اما به علت اینکه این نوع سفر، هیجان بسیار زیادی را به دنبال خواهد داشت و نسبت به سفر هوایی مقرون بهصرفه است، میتواند گزینه مناسبی برای سفر به دبی باشد.
اگر تصمیم خود را گرفتهاید و قصد دارید از زیبایی های مسیر در سفر دریایی به دبی نهایت لذت را ببرید پس ضروری است که در ابتدا خود را به بندر لنگه برسانید.
به این منظور میتوانید از قطار، اتوبوس یا حتی اتومبیل شخصی استفاده کنید و از آنجا با استفاده از کشتیهای مسافری، به سمت دبی حرکت کنید. به طور کلی؛ هزینه سفر با کشتی به دبی از ۷۰۰ هزار تومان شروع میشود و تا حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان افزایش مییابد که مخصوص کشتیهای تندرو است.
اگر قصد تهیه بلیط سفر به دبی را دارید پیشنهاد میکنیم خرید خود را به صورت آنلاین و از طریق وبسایتهای فروش بلیط همچون مستر بلیط انجام دهید. این وبسایتها معمولا تخفیفهای بسیار خوبی را بر روی خدمات خود ارائه میدهند که با استفاده از آنها میتوانید هزینههای خود را در سفر تا حد زیادی کاهش دهید.
2. اقامت در سفر دبی
دومین موضوع مهم در طول سفر به دبی، هزینه رزرو محل اقامت است که گردشگران در برنامهریزی سفر خود، باید به آن توجه ویژهای داشته باشند. بدون شک؛ کیفیت هتل محل اقامت، تاثیر بسیار زیادی در کیفیت سفر دارد.
به همین علت اکثر مسافرانی که قصد دارند تا سفر خاطرهانگیزی را در دبی داشته باشند، هتلهای چند ستاره را انتخاب میکنند؛ هتلهایی که در سراسر دنیا نظیر ندارند و با ارائه امکانات و خدمات لوکس و بینظیر، مسافران را حیرتزده میکنند.
بالطبع برای اقامت در این هتلهای لاکچری، مسافران در سفر به دبی باید نسبت به هتلهای دیگر، هزینههای قابل توجهی را متقبل شوند که شاید از توان برخی از افراد خارج باشد.
به همین علت درصورتی که برای سفر به دبی، یک بودجه اقتصادی و محدود درنظر گرفتهاید به شما پیشنهاد میکنیم تا در هنگام رزرو هتل دبی فقط به سراغ اقامتگاههای پنج ستاره نروید و هتلهای اقتصادی و کم ستاره را نیز درنظر داشته باشید، زیرا هزینه اقامت در هتلهای پنج ستاره دبی برای اتاقهای دونفره از شبی ۹ میلیون تومان شروع میشود و متناسب با شرایط و امکانات هتل افزایش مییابد درحالی که هزینه اقامت در هتلهای چهار ستاره از شبی ۴ میلیون تومان شروع میشود؛ باید توجه داشته باشید که تفاوت کیفیت امکانات هتلهای پنج ستاره و چهار ستاره بسیار اندک است و گاهی حتی مسافران متوجه کمبود خدمات نمیشوند.
مورد بعدی هتلهای سه ستاره و اقتصادی هستند که هزینه اقامت در آنها از شبی ۲ میلیون تومان شروع میشود. بنابراین در هنگام برنامهریزی سفر به دبی و به منظور برآورد هزینه هتل محل اقامت، ضروری است موارد تاثیرگذاری همچون تعداد ستارههای هتل مورد نظر، کیفیت خدمات هتل، موقعیت مکانی و فاصله با مراکز مهم گردشگری و تجاری را درنظر بگیرید تا به یک هزینه نسبی برای هتل دلخواه خود دست پیدا کنید.
توصیه میکنیم پیش از رزرو هتل امکانات هتلهای مختلف را از طریق سایتهای معتبر با یکدیگر مقایسه کنید، نظرات گردشگرانی که در آن ساکن شدند را بخوانید و در رابطه با قوانین کنسلی و ساعت ورود خروج هتل اطلاعات کسب کنید. اطلاع از ساعت تحویل اتاق میتواند در برنامهریزی سفر و انتخاب ساعت پرواز بسیار کمککننده باشد. اگر میخواهید به همراه حیوان خانگی سفر کنید لازم است در مورد قوانین پذیرش حیوانات خانگی نیز اطلاعاتی به دست آورید تا مشکلی برای اقامتتان پیش نیاید.
3. تفریحات دبی
سومین موضوعی که میتواند در سفر دبی شما را به خرج بیندازد، جاذبههای گردشگری و تفریحات مهیج موجود در شهر هستند که بخش بزرگی از هزینه سفر به دبی را شامل میشوند.
بنابراین اگر قصد دارید با اهداف تفریح و سرگرمی به این شهر سفر کنید بهتر است قبل از سفر نسبت به هزینههای هر کدام از این تفریحات و جاذبههای توریستی اطلاعات کسب کنید تا برنامهریزی مناسبتری در مخارج سفر خود به دبی داشته باشید.
مواردی مانند رستورانهای لوکس، بازدید از مراکز تجاری لوکس و مدرن، برج خلیفه، پارک آبیهای متنوع، دلفیناریوم و غیره ازجمله گزینههای مسافران به منظور گذراندن اوقات فراغت در این شهر است که تمامی این آیتمها نیز درجهبندی لوکس تا اقتصادی دارند و افراد میتوانند متناسب با بودجه خود، امکانات و تفریحات مناسب را انتخاب نمایند و لحظات بهیادماندنی را برای خود رقم بزنند.
- به عنوان مثال بهجای غذا خوردن در رستورانهای لوکس و صرف هزینههای گزاف میتوانید از غذاخوریهای خیابانی یا رستورانهای متوسطتر استفاده کنید. احتمالا الان به این سؤال فکر میکنید که مگر یک پرس غذا چقدر میتواند گران باشد؟ برای پاسخ به این سؤال باید بگوییم که قیمت یک پرس غذا در رستورانهای لوکس دبی در سال ۱۴۰۰ چیزی حدود سه و نیم میلیون تومان بود و بالطبع این قیمت در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است؛ این در حالی است که در همان سال، قیمت غذا در رستورانهای معمولی حدود ۸۰۰ هزار تومان و در رستورانهای اقتصادی حدود ۴۰۰ هزار تومان بوده است. اگر هم دوست دارید از بهترین غذاهای دبی بدانید، میتوانیم به مواردی چون فتوش، تبوله، شش تاووک، لحم بیعجین، الحریص، باباغنوش و کوسا محشی اشاره کنیم.
- مورد بعدی خرید کردن و بازید از مراکز تجاری دبی است. در شهر دبی مجتمعهایی همچون دبی مال، مرکز خرید این بطوطه، مرکز خرید وافی، مال امارات، مرکز خرید دیره و غیره وجود دارند که تقریبا تمامی برندهای لوکس و مطرح دنیا در آنها حضور دارند و کالاهای گرانقیمت خود را به مشتریان عرضه میکنند؛ اما در این بین مواردی همچون اوتلتها هستند که کالایی با قیمتهای مناسبتر دارند و میتوانند به سفر اقتصادی مسافران کمک کنند. اوتلت مال دبی و اوتلت ولج، از جمله اوتلتها هستند که میتوانید منظور خرید کالاهایی با هزینه مقرونبهصرفه به آنها مراجعه کنید.
- مورد مهم بعدی؛ بازدید از مراکز گردشگری، تفریحی و هزینه حملونقل شهری است. در سفر دبی برای این موارد هم دستهبندی لوکس تا اقتصادی وجود دارد و همه افراد میتوانند متناسب با شرایط خود به تفریح بپردازند. از میان مراکز گردشگری لوکس دبی باید به مواردی همچون برجالعرب، برج خلیفه، دبی اسکی و سالن اپرای دبی اشاره کنیم. برای رفتن به این مکانهای گردشگری نیز میتوانید از تاکسی یا مترو استفاده کنید. احتمالا خودتان میدانید که تاکسی گرانتر از مترو است و استفاده از تاکسی در حدود 3برابر بیشتر از استفاده از مترو برای رفت و آمد هزینه به دنبال خواهد داشت. به بیان دقیقتر، قیمت تاکسی در دبی در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ هزار تومان و قیمت مترو در این شهر نیز حدود ۴۰ هزار تومان است. بنابراین درصورتی که قصد دارید تا یک سفر اقتصادی داشته باشید بهتر است در حمل و نقل درون شهری از مترو استفاده کنید.
4. زمان سفر به دبی
موضوع دیگری که باید در محاسبه سفر دبی در سال ۱۴۰۱ درنظرگرفته شود، زمان سفر است. البته این موضوع در همه مسافرتها تاثیر گذار است و تنها به سفر دبی مربوط نمیشود زیرا معمولا در زمانهای پیک سفر همه هزینهها افزایش مییابند؛ بنابراین اگر خواهان سفری اقتصادی هستید، حتما به این موضوع توجه ویژهای داشته باشید.
به بیان دقیقتر سفر به دبی در فصول پاییز و زمستان معمولا گرانتر است زیرا مساعد بودن هوا باعث میشود این فصول بهعنوان پیک سفر دبی شناخته شوند و هزینه بیشتری نسبت به سایر فصول به دنبال داشته باشند؛ در حالی که مسافرت در نیمه اول سال و فصلهای بهار و تابستان به علت گرمای طاقتفرسا ارزانتر تمام میشود.
به همین جهت اگر قصد دارید یک سفر اقتصادی و ارزان قیمت داشته باشید بهتر است در تابستان که دبی حسابی خلوت و دنج است و تمام خدمات آن با مناسبترین قیمتها ارائه میشوند به این شهر سفر کنید.
تور دبی، انتخابی برای سفر راحت
در این مطلب از سایت مستر بلیط برخی از موارد تاثیر گذار در هزینه سفر دبی را بررسی و معرفی کردیم. مواردی که میتوانند باعث شوند هزینههای شما افزایش یا کاهش یابد.
با توجه به موارد گفته شده میتوانیم بگوییم هزینه سفر لوکس دبی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود ۴۰۰ میلیون تومان، سفر متوسط دبی ۱۵۰ میلیون تومان و سفر اقتصادی دبی ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دربر دارد. شناخت این موارد باعث میشود پیش از سفر خود به این شهر، بتوانید بر حسب هدف سفر و بودجه موردنظر خود، یک برنامهریزی بهتری برای سفر داشته باشید.
خوشبختانه وجود تورهای متعدد دبی باعث میشوند همه افراد با هر بودجهای بتوانند این سفر را تجربه کنند و از تفریحات بینظیر آن لذت ببرند. از همراهی شما تا پایان این مطلب سپاسگزاریم و منتظر خواندن نظرات و تجربیات شما در بخش نظرات هستیم.
فراموش نکنید که کارشناسان مستر بلیط همیشه همراه شما هستید؛ بنابراین اگر سوالی راجع به تهیه بلیط هواپیما یا تورهای گردشگری برای سفر به دبی داشتید، حتما با ما در میان بگذارید.
نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید